26 / 05 / 2024

demir fiyatları kaç lira

demir fiyatları kaç lira

Demir fiyatlarına bugün Büyük indirim geldi. İzmir ve Payas ince ve kalın demir fiyatlarına bugün 50 lira indirim geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? İnce ve kalın demir fiyatları kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyatları 31 Ağustos 2022...

Demir fiyatlarına dolar dopingi! Demir fiyatları kaç TL oldu? 16 Mart 2024 demir fiyat listesi...

Dolar/TL kurunun 33 TL'ye yaklaşmasının ardından demir fiyatları da peş peşe zamlandı. Peki son dakika demir fiyatları kaç TL oldu? 16 Mart 2024 demir fiyat listesi...

Demir fiyatları rekor zam sonrası fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 33 TL sınırına yaklaşması ile demir fiyatlarına okkalı zam geldi. Gelen zammın ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

İnşaat malzeme fiyatları düşüşe geçti! Demir fiyatlarında dev indirim! İşte 1 ton demirin fiyatı...

İnşaat malzeme fiyatlarında beklenen indirim haberleri gelmeye başladı. İnşaat demir fiyatları gerilemeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç lira?

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına rekor zam geldi. Gelen zamların etkisi ile 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı! 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi 

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük zam geldi Demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam! Demirin ton fiyatı bir yılda 5 bin liradan fazla arttı! 1 ton demir bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün en temel yap malzemelerinin başında gelen demir, gelen zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Geçen yılın aynı ayına göre 14 bin 500 lira olan demir fiyatları bugün 5 bin liradan fazla yükseldi. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demirine indirim gelmeye devam ediyor. Yeni haftaya girilmesi ile birlikte demir fiyatlarına 100 lira daha indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 11 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları sil baştan değişti! Demir fiyatları resmen çakıldı! 4 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarındaki düşüşler devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına bir indirim daha geldi fiyatlar sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

demir fiyatları kaç lira Haberi

demir fiyatları kaç lira

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. İzmir ve payas demir fiyatlarına bugün 50 TL indirim gelirken İzmir ve İstanbul ince ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? Demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte güncel son dakika demir fiyatları 31 Ağustos 2022...

DEMİR FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Demir fiyatları petrol fiyatları ile orantılı olarak değerlendirilmekte. Petrolün varil fiyatı bugün 100 doların altına düşmesi ile demir fiyatlarına indirim geldi.

ÇİN'DE DEMİR CEVHERİ STOKU YÜKSELDİ

Çin'de 29 Ağustos tarihinde ülkenin 33 büyük limanındaki demir cevheri stoku 22 Ağustos tarihine kıyasla yüzde 0,32 düşüşe geçerek 128,64 milyon mt oldu.

Söz konusu süre içerisinde ithal demir cevheri fiyatları Dalian Emrtis borsasında vadeli demir cevheri fiyatlarının artmasından kaynaklı olarak yukarı...