06 / 05 / 2024

Demir Grup güneş paneli

Demir Grup güneş paneli

Gayrimenkul projeleriyle tanınan Demir Grup, 22 milyon dolara yerli panel üretecek. Demir Grup yerli panel üretimine 1 Nisan'da başlayacak.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi 

20 Eylül 2023 Salı güncel hurda fiyat listesi belli oldu. Geri dönüşüm firmaları güncel bakır ve demir hurda fiyatlarını açıkladı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda deyip geçmeyin hepsi servet değerinde! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyat listesi

Eskiyen bakır ve demir eşyalar genellikle çöpe atılıyor. Oysaki bakır ve demir hurdanın değeri adeta resmen servet değerinde. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 9 Eylül 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Çin’den gelen talebe ilişkin endişelerin ABD borç tava­nını uzatma anlaşmasına ilişkin iyimserliği gölgelemesiyle bakır fiyatları gerilemeye başladı. Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncelhurda fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'de talep endişeleri devam ediyor. Demir cevheri vadeli işlemleri gerilerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi.Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. 20 TL sınırını aşan dolar kuru güne yeni rekorla başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim geldi. Gelen indirim sonrası gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 20 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Hurda fiyatlarına bugün zam geldi ve hurda fiyatları resmnen fırladı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 2023 hurda fiyatları kaç lira? 12 Nisan 2023 hurda fiyat listesi 

Bakır fiyatları zayıf doların desteği ile artarken demir fiyatları da  Çin'in ilk çeyrekteki güçlü kredi büyümesinin ekonomik toparlanma umutlarını desteklemesiyle yükseldi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 

Hurda fiyatları sert düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Demir ve bakır hurda fiyatları hurda işi yapan yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Uzun zamandır durağan şekilde işlem gören hurda fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düştü. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 11 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir fiyatları dün düşüşe geçti. Bakır ve demir fiyatları düşerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira?

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3  Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir fiyatları haftanın son işlem günü düşüşe hazırlanırken, bakır ve demir hurda fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3  Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Son günlerde durağan işlem gören hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Demir Grup güneş paneli Haberi

Demir Grup güneş paneli

Geçen yıl mayıs ayında İtalyan Enerray ve Tekno Şirketler Grubu’nun ortak girişimi olan Tekno Ray Solar, 20 bin hanenin elektrik ihtiyacını karşılayacak olan güneş enerjisi santralini faaliyete aldı. Bu tesisin kurulu gücü 22.5 megavat. Geçen hafta ise Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santralinin ihalesi yapıldı. Limak-CMECHaeron Solar Ortak Girişim, Kalyon- Hanwha Grubu, Çalık Enerji- Solargiga Ortak Girişimi, AKC Güneş Ortak Girişim Grubu’nun katıldığı ihaleyi Kalyon-Hanwha kazandı.


Bu ihale ile Türkiye'de yılda minimum 500 megavat fotovoltaik modül üretim kapasitesine sahip fabrika kurulumu gerçekleştirilecek ve 10 yıl boyunca da Ar-Ge yapmak şartıyla bin megavatlık bağlantı kapasitesi tahsisi yapılacak. Yenilenebilir enerjinin en önemli projelerinden sayılan her iki çalışmanın adresi ise Konya... Türkiye’nin güneşte üssü haline gelen Konya, yeni bir projeye daha ev sahipliği...