19 / 05 / 2024

demir inşaat büyükçemece Demir La Vida projesi

demir inşaat büyükçemece Demir La Vida projesi

Demir İnşaat' ın 220 milyon lira yatırımla Büyükçekmece’ de 220 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği 'Demir La Vida' da en ucuz daire 183 bin TL...

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı! 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi 

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük zam geldi Demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar güncellendi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

Dolar/TL kurunun düşüşe geçmesi ile inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyat listesi baştan güncellendi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç lira? 30 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Demir fiyatlarına büyük zam! İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin 700 TL oldu! 8 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları temmuz ayında en altın çağını yaşıyor. Demir cevheri vadeli fiyatlarında yükselişler görülürken, demir fiyatlarına büyük zam geldi.  İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin 700 TL oldu! 8 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı fırladı! 24 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyat listesi, son zamanlarda gelen zamlardan sonra merak ediliyor. Demir fiyatlarına büyük zam geldi ve 1 ton demir fiyatı adeta fırladı. Demir fiyatalrı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 24 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir fiyatları resmen çakıldı! 20 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Piyasalar perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına odaklandı. Gözler bankadan gelen gelecek kararı beklerken dolar kurun düşüşe geçti. Doların düşüş ile demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakıldı! 20 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen dibi gördü! 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Çin'de talep endişelerinin devam etmesiyle demir cevheri fiyatları geriledi ve demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Fiyatlar resmen dibi gördü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demirin fiyatı kaç lira? 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar dibe vurdu! 2 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı kritik seviye olan 16 bin liranın altına geriledi. Fiyatlar resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 2 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı adeta çakıldı! 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sekötürünün gündeminden düşmeyen demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. 1 ton demir fiyatı adeta çakıldı! Demir diyatları ne kadar oldu? 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi

demir inşaat büyükçemece Demir La Vida projesi Haberi

demir inşaat büyükçemece Demir La Vida projesi


Demir İnşaat'ın 220 milyon lira yatırımla Büyükçekmece’de hayata geçirdiği 'Demir La Vida'da en ucuz daire 183 bin TL.


Demir İnşaat, Büyükçekmece'de 220 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği yeni projesi Demir La Vida'yı görücüye çıkardı. Toplam 449 konuttan oluşan projenin satışa çıkan 250 dairesine yaklaşık 500 talep geldi. Demir La Vida’nın tanıtım toplantısında konuşan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, siteyi akıllı ev teknolojisiyle donattıklarını, böylece 150 metrekare evin aidatının sosyal donatılar dahil 150 lira civarında olacağını söyledi. Projenin 449 konut ve 39 ticari üniteden oluştuğunu belirten Demir, "Projemizde daha çok büyük dairelere ilgi var. 9 daireyi birleştirmeyi teklif edenler bile oldu. Kat halinde satın almak istiyorlar. 7 kişiden böyle talep aldık. Birleştirildiğinde fiyatlar 1 milyon 200 bin ila 1...