05 / 05 / 2024

Demir İnşaat yabancıya satış

Demir İnşaat yabancıya satış

Türkiye’den ev alan yabancıya vatandaşlık verilmesinin yolu açıldı, satışlara KDV muafiyeti geldi. Kamudan gelen destekle harekete geçen Demir İnşaat yabancılara Türkiye’den ev satmak için yurtdışı atağı başlattı.

Ruslar Türkiye’ye akın akın geliyor! Yabancıya satış oranı ağızları açık bıraktı

TÜİK’in açıkladığı verilere göre; bu yılın ilk yarısında Türkiye’de yabancıya konut satış rekoru kırıldı. İşte detaylar…

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Yabancıya satışta önümüzde daha çok yol var!

Yabancılara Türk vatandaşlığına geçme bedelinin düşürülmesini değerlendiren Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, "Yabancılara satıştan elde edilen gelirin de 4,6 milyar dolardan bu yıl 6-7 milyar dolara çıkacağını düşünüyorum. Yabancıya satışta önümüzde daha çok yol var. " dedi...

Demir İnşaat'ta 0.98 faiz oranı devam ediyor!

Demir İnşaat,Ulusal Kampanya’ya verdiği desteği, başlattığı “Evde fırsat dönemi” ile sürdürüyor. Şirket, yatırımcıları yüzde 20 indirim yüzde 0.98 faiz oranıyla ev sahibi yapmaya devam edecek. 

Flour Hafriyat Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flour Hafriyat Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Veli Yaşar tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Demir İnşaat 2 bin konut inşa edecek!

Türkiye’den ev alan yabancıya vatandaşlık verilmesinin yolu açıldı, satışlara KDV muafiyeti geldi. Kamudan gelen destekle harekete geçen Demir İnşaat yabancılara Türkiye’den ev satmak için yurtdışı atağı başlattı.

Demir La Vida’da yaşam başladı!

Demir İnşaat’ın, İstanbul’un sahil kasabası Büyükçekmece’de yükselen projesi Demir La Vida’da yaşam başladı.

Demir İnşaat konutta yurtdışı atağına geçti!

Ukrayna’da iki yeni konut projesine başlamaya hazırlanan Demir İnşaat, Almanya’ya da yatırım yapacak. Şirket, yurtiçinde de İzmir, Yalova, Seyrantepe ve Göktürk’te 4 yeni şantiye açıyor

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Hamit Demir: Yabancıya konut satışı cari açığı kapatır!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Tapu ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün yabancılar 2005’ten bu yana 32,5 milyar dolarlık gayrimenkul alımı verileni yorumladı. Demir, ''Türkiye’nin hak ettiği satış rakamlar değil'' dedi.

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Demir İnşaat yabancıya satış Haberi

Demir İnşaat yabancıya satış


Yabancıya konut satışı 2016 yılını yüzde 20.3 azaldı. Yapılan düzenleme ile Türkiye’den konut alan yabancıya vatandaşlık verilmesinin önü açıldı, yabancıya satışta KDV muafiyeti geldi. Son aylarda yabancıya satış oranı düşen gayrimenkul şirketleri kamunun da desteğini arkasına alıp atağa başladı. Bunlardan biri de Demir İnşaat. Yurtdışında gayrimenkul yatırımı da yapan şirket aynı zamanda ofis de açacak. Türkiye’deki projelerini bu ofislerde tanıtmayı hedefleyen şirket yabancıya satış oranını yüzde 45’e çıkarmayı hedefliyor. 15 Temmuz sonrası ‘bekle-gör’ durumuna geçen ve Türkiye’ye gelmeye çekinen yabancı yatırımcıların Türkiye ilgisinin tekrar canlanmaya başladığını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Geçtiğimiz yıllarda Körfez ağırlıklı çok yoğun talep vardı. Ama acentalar yüzde 20’yi bulan prim aldı. Kimi inşaat şirketleri de yerli yabancı diye iki farklı fiyat...