11 / 05 / 2024

Demir İnşaat Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü

Demir İnşaat Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü

Ferda Deveci yaklaşık 2 ay önce Makyol Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Deveci, Demir İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürlüğü'nden sonra Makyol Yapı'da çalışmaya başladı.

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Demir İnşaat'ta 0.98 faiz oranı devam ediyor!

Demir İnşaat,Ulusal Kampanya’ya verdiği desteği, başlattığı “Evde fırsat dönemi” ile sürdürüyor. Şirket, yatırımcıları yüzde 20 indirim yüzde 0.98 faiz oranıyla ev sahibi yapmaya devam edecek. 

Flour Hafriyat Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flour Hafriyat Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Veli Yaşar tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dönüşümü, yaşam kalitesini yükseltecek fırsat olarak görmeliyiz!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, "Can ve mal kaybının önüne geçilmesi amacıyla hayata geçirilen ve bugün vazgeçilmez bir zorunluluk olarak gördüğümüz kentsel dönüşüm sürecini, toplumun yaşam kalitesini yükseltecek bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz” dedi.

Kentsel dönüşümün amacı yaşam kalitesini artırmak!

Isparta Uluborlu Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Mimarı Muhammed Uyar, kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Uyar, ''Dönüşümlerin temel amacı bölgenin yaşam kalitesini artırmaktır'' dedi.

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm yaşam kalitesini arttıracaktır!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Türkiye'deki konut sorununa ve ihtiyacına değindi. Üstün kentsel dönüşüm yaşam kalitesini arttıracaktır dedi.

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Demir İnşaat 2 bin konut inşa edecek!

Türkiye’den ev alan yabancıya vatandaşlık verilmesinin yolu açıldı, satışlara KDV muafiyeti geldi. Kamudan gelen destekle harekete geçen Demir İnşaat yabancılara Türkiye’den ev satmak için yurtdışı atağı başlattı.

Söke'de 1.500 dönüm yaşam alanı imara açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ocak ayı ikinci oturumunda, Söke’de bin 500 dönümlük yeni yaşam alanının imara açıldığını müjdeledi.

Demir La Vida’da yaşam başladı!

Demir İnşaat’ın, İstanbul’un sahil kasabası Büyükçekmece’de yükselen projesi Demir La Vida’da yaşam başladı.

Şişli Kaptanpaşa Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Şişli Belediye bünyesinde Kaptanpaşa Mahallesi’nde Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı. Kaptan Paşa Mahallesi’nde yer alan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi tamamen kadınları hizmetinde olacak.

Demir İnşaat Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü Haberi

Demir İnşaat Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü

Trakya Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu olan Ferda Deveci 2 ay önce Makyol Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü olarak yeni işine başladı. Daha önce ise Demir İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürü olarak çalışıyordu.


Ferda Deveci...