18 / 05 / 2024

Demir Lavida son durum

Demir Lavida son durum

Dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 500 metrekare arasında farklılık gösteren Demir La Vida Evleri'nin satış süreci devam ediyor. Peki Demir Lavida Evleri fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları rekor kırdı! 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları son bir buçuk yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Fiyatların artmasında küresel talep ve arz sıkıntısı gibi faktörler yer alıyor. Peki 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 27 Aralık 2023 demir fiyatları. 

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

Demir fiyatları resmen çakıldı! İndirim üstüne indirim geldi! 25 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bu hafta indirim üstüne indirim geldi. Son zamanlarda düşüşe geçen demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 25 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 23 Mart 2023 demir fiyatları

Kahramanmaraş depremi sonrasında inşaat sektörünün gündemine yerleşen demir fiyatları büyük tepki aldı. Büyük tepkinin ardından demir fiyatları son günlerde düşmeye başladı. Demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 

İnşaat sektöründe beklenen haber! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe beklenen haber geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen zamlarla birlikte yükselişe geçen demir fiyatlarına indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatlarında son durum! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta indirim geldi. Gelen indirimle birlikte bakır ve demir hurda fiyatları düşüşe geçti. Demir ve bakır hurda fiyatlarında son durum! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına yine zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 9 Mart 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatlarına bugün 50 TL zam geldi. Gelen zamlarla birlikte 1 ton demir fiyatı fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 7 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir fiyatlarının son günlerde gerilemesi ile gözler demir ve bakır hurda fiyatlarına çevrildi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 7 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen dibe vurdu! 7 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaatın en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün Demir fiyatlarına bir indirim daha geldi.  1 ton demir fiyatı resmen dibe vurdu! 7 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 Mart 2023 demir fiyat listesi

Son günlerde peş peşe gelen zamlardan sonra demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 1 Şubat 2023 demir fiyat listesi...

Rekora koşan demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi! Demir fiyatları ne kadar? 28 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Son günlerde peş peşe zam gelen demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Günce demir fiyatları kaç TL? 28 Şubat 2023 demir fiyat listesi...

Demir fiyatları resmen çakıldı kaldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 9 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Son günlerde durağan seyreden demir fiyatları resmen çakıldı kaldı. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 9 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Demir Lavida son durum Haberi

Demir Lavida son durum

Ödeme koşulları kapsamında 24 ay vade farksız taksit yapılabilen Demir Lavida Rezidans projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri mevcut.


Demir Lavida Evleri fiyatları konutların alanlarına göre değişiyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Demir La Vida Konutları Demir İnşaat imzası taşıyor. Proje İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde hayata geçiriliyor. 


Hadımköy Demir La Vida Evleri 449 tane konut ve 39 tane ticari birimden oluşuyor. Proje 110 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

Demir Lavida Evleri fiyatları!

1 oda 1 salon ev fiyatları 347 bin lira,

2 oda 1 salon ev fiyatları 395 bin lira,

3 oda 1 salon ev fiyatları 813 bin liradan başlıyor.


Büyükçekmece Demir La Vida projesinde; seyir...