15 / 05 / 2024

Demir Num Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Demir Num Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Demir Num Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nurullah Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

Handemir Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Handemir Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Demir tarafından kuruldu.

Alf Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alf Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Demir tarafından kuruldu.

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Demir tarafından kuruldu.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Metin Demir tarafından kuruldu.

Bmmplus Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmmplus Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Demir tarafından kuruldu.

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Taşdemir tarafından kuruldu.

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Demir Num Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Demir Num Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede


Demir Num Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nurullah Demir tarafından kuruldu. 


Demir Num Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü konut işyeri ve turistik tesis, sitelerin planlanması ve inşaatlarının yapımını üstlenmek. Her türlü inşaat malzemeleri demir,çimento,hazır beton,tesisat ve havalandırma malzemeleri yapımı,tesisi,tamiri ve onarımı. Şirket faaliyetidoğrultusunda emlak alımı , satımı ve kiralanması. Yurt içi ve yurt dışında emlak almak,satmak ve kiralamak .Her türlü site,sosyal alan,park ve bahçe inşaatı ve tamiri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Demir Num Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Adres; Mimar Sinan Mah.Kevser Hanım Sok.No.24/2...