01 / 05 / 2024

demir romance akıllı ev

demir romance akıllı ev

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinat ile konut sahibi olunabiliyor. Projede 1+1 dairelerin fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Demir Romance projesinde akıllı ev teknolojileri kullanıldı!

Demir Romance projesinde açık yüzme havuzları amfi tiyatrosu, yürüyüş ve bisiklet parkurları çocuklu ailelerin hayatını kolaylaştıran çocuk oyun odaları ve servis bekleme odası, toplantı odaları. 24 saat sağlık hizmeti kreş gibi alanlar yer alacak.

Demir İnşaat, Araplar'a 11 milyon TL'lik konut sattı!

CNR'da yapılan ve dün sona eren Emlak 2013 Fuarı'na Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle katılan Demir İnşaat iki günde Araplar'a 11 milyon 120 TL değerinde konut sattı....

Akıllı binalar vazgeçilmez oldu!

Orge Enerji Elektrik’in CEO’su Nevhan Gündüz, akıllı evlerin bilinenin aksine maliyeti artırmadığını hatta tasarruf sağladığını belirterek “Müteahhitler demir-çimentodan vazgeçemiyorsa artık akıllı evlerden de vazgeçme şansı yok” dedi.

Demir Romance'ta konut kredi faizleri 0,99'da sabitlendi!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde Akıllı ev teknolojileriyle öne çıkan projesi Demir Romance’de sınırlı sayıdaki son daireler için kredi faizlerinde 0.99’a demir attı.

Demir Romance Anneler Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Demir Romance projesinden 09- 10 Mayıs tarihlerinde ev alan müşterilerine İstanbul’un en özel mekanı Çırağan Sarayı’ında bir akşam yemeği armağan ediyor.

Beylikdüzü Demir Romance! Akıllı alan kazanır!

Beylikdüzü Demir Romance projesi "Akıllı alan kazanır" sloganıyla satışlarına devam ediyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede daire büyüklükleri minimum 66 metrekare, maksimum ise 229 metrekare olarak tasarlandı

Demir Romance konutları Ağustos 2015'te teslim ediliyor!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde satışları devam eden Demir Romance konut projesini, Ağustos 2015'te teslim edilecek. Projeye yönelik kampanya başlatan Demir İnşaat'ın akıllı ev teknolojisi dikkat çekiyor.

Demir Romance İstanbul nerede?

2015 yılında tamamlanacak olan İstanbul Demir Romance projesi, akıllı ev sistemine dair her türlü teknolojik olanağı kullanıyor. Projenin satış süreci devam ediyor. Peki, Demir Romance İstanbul nerede?

Demir Romance’tan düşük peşinatlı avantajlı kampanya!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde akıllı ev teknolojisiyle geliştirdiği Demir Romance’ta yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinat avantajı sunan kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olmak mümkün.

Demir Romance'de peşin ödemelere yüzde 10 indirim! 1 yıl öteleme!

Demir inşaat, akıllı ev teknolojisiyle insa ettiği Demir Romance'da düşük peşinat ve öteleme kampanyasıyla müşterilerinin karsısına çıkıyor. Proje, peşin alımlarda yüzde 10 indirim de sağlıyor.

Demir Romance projesinde taksitler 1 sene erteleniyor!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde akıllı ev teknolojili Demir Romance projesinde taksit erteleme kampanyasına başladı. İnşaat çalışmalarının yüzde 60'ının bittiği Demir Romance'ta 37 dönüm arazi içinde 776 konut ve 60 ticari alan yer alıyor.

La Vida Evleri akıllı ev sistemleriyle kolaylık sağlıyor!

İspanyolca 'hayat' anlamına gelen 'La Vida'dan ismini alan Demir İnşaat'ın projesi, yaşamı kolaylaştıran akıllı ev sistemleri ile dikkati çekiyor. 220 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje, 6 blokta 449 konut ve 39 ticari üniteden oluşuyor.

Demir Romance'ta fiyatlar 226 bin TL'den başlıyor! Yüzde 5 peşinat!

Akıllı ev teknolojisiyle insa edilen projede toplam 7 blok üzerinde 776 konut, 60 ticari alan ve 28 villa yer alıyor. Yüzde 55'i satılan, Demir Romance'ta fiyatlar 226 bin TL'den başlıyor

Demir Romance projesinde 16 Şubat'a kadar daire alana Boğaz'da konaklama!

" Aşk-ı İstanbul " temasıyla hayata geçirilen Demir Romance projesinden, 16 Şubat tarihine kadar daire satın alan herkese Boğaz'da akşam yemeği ve brunch hediye ediyor.

Demir Romance projesinde akıllı ev teknolojileri kullanıldı!

Demir Romance projesinde açık yüzme havuzları amfi tiyatrosu, yürüyüş ve bisiklet parkurları çocuklu ailelerin hayatını kolaylaştıran çocuk oyun odaları ve servis bekleme odası, toplantı odaları. 24 saat sağlık hizmeti kreş gibi alanlar yer alacak.

demir romance akıllı ev Haberi

demir romance akıllı ev

Beylikdüzü Demir Romance projesi 37 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Demir İnşaat imzası ile yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 4,5+1 daire tiplerinden meydana geliyor.


Demir Romance Evleri'nde dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Toplamda 776 adet daireden oluşan projede daire teslimlerinin 2015 yılının Temmuz ayında yapılması öngörülüyor.


Demir Romance Rezidans sosyal donatı alanları içerisinde açık yüzme havuzu, kreş, Türk hamamı, bisiklet parkuru, tenis kortu, squash, dinlenme ve güneşlenme terasları, dans eğitim merkezi ve yürüyüş yolu mevcut. 


Demir Romance projesinin ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5, yüzde 15 veya yüzde 15 peşinatlı ödeme seçenekleri bulunuyor. Proje lokasyon olarak TEM, E-5, AVM'ler metrobüs durağı, ve okullara yürüyerek 5 dakika, Atatürk Havaalanı'na ise 15 dakikalık mesafede yükseliyor. 


Beylikdüzü Demir Romance...