29 / 04 / 2024

Demir Romance projesinde akıllı ev teknolojileri kullanıldı!

Demir Romance projesinde akıllı ev teknolojileri kullanıldı!

Demir Romance projesinde açık yüzme havuzları amfi tiyatrosu, yürüyüş ve bisiklet parkurları çocuklu ailelerin hayatını kolaylaştıran çocuk oyun odaları ve servis bekleme odası, toplantı odaları. 24 saat sağlık hizmeti kreş gibi alanlar yer alacak.




Demir Romance projesinde akıllı ev teknolojileri kullanıldı. Projeden ev sahibi olanlar fırında pişen yemeklerinden, parkta oynayan çocuklarına kadar her mekanı izleyip, istediğinde müdahale edebilecek. 2015 yılında teslim edilmesi planlanan projede açık yüzme havuzlan amfi tiyatrosu, yürüyüş ve bisiklet parkurları çocuklu ailelerin hayatını kolaylaştıran çocuk oyun odaları ve servis bekleme odası, toplantı odaları. 24 saat sağlık hizmeti kreş gibi alanlar yer alacak. 


Ayrıca Romance Club'da ise acık kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası. squash. dans eğitim merkezi, sinevizyon SPA merkezi, diyetisyen hizmetinin yanı sııa fltness merkezi bulunacak. Aynca. teızi bay-bayan güzellik merkezi, kuru temizleme gibi birimler de proje sakinlerinin yaşamını kolaylaştıracak. 


Hürriyet


Geri Dön