27 / 04 / 2024

demir inşaat demir romance

demir inşaat demir romance

Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam ettiklerini ve projeyi zamanından önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti

Demir Romance projesinde yaşam başladı!

Demir İnşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance'de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı

Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

1+1'den 4+1' e kadar farklı daire seçeneğine sahip Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Peki Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat'tan konut alana kış tatili kampanyası!

Gayrimenkul sektörü, yaklaşan Sevgililer Günü 'nü kampanyalarla kutlamaya hazırlanıyor. Demir İnşaat, Demir Romance 'tan ev alan çiftleri 4 günlük kış tatiline gönderiyor.

Demir İnşaat Demir Romance'ta 4 farklı ödeme seçeneğiyle! 452 bin TL'ye 2+1!

Demir İnşaat Demir Romance projesinde yer alan dairelerin fiyatları 2 oda 1 salonlarda 452 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 7 ay sonra yapılacağı projede 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Demir Romance Kasım 2015'te teslim edilecek!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Beylikdüzü Demir Romance projesinde 776 adet konut yer alıyor. Beylikdüzü Demir Romance projesinde teslimlerin Kasım 2015'te yapılması planlanıyor.

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinatla!

Demir İnşaat, Demir Romance projesine özel düzenlediği kampanyasında yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinatla ev sahibi yapıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 223 metrekare ile 318 metrekare arasında değişiyor.

Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinatla!

Demir Romance'tan daire sahibi olmak isteyenleri düşük peşinatla ev sahibi yapan Demir İnşaat, düzenlenen kampanya kapsamında yüzde 5, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinat imkanı sağlıyor.

Demir Romance projesinde 1 milyon 34 bin TL'ye 4.5+1!

Demir Romance projesinde güncel fiyatlar 270 bin liradan başlıyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Demir Romance projesinde 16 Şubat'a kadar daire alana Boğaz'da konaklama!

" Aşk-ı İstanbul " temasıyla hayata geçirilen Demir Romance projesinden, 16 Şubat tarihine kadar daire satın alan herkese Boğaz'da akşam yemeği ve brunch hediye ediyor.

Demir İnşaat'tan Sevgililer Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Demir Romance projesinden daire alanlara Sevgililer Günü sürprizi hazırladı. Şirket 14-16 Şubat arası boğaza nazır yemeğe davet ediyor. Daire fiyatlarının ise 226 bin TL'den başlıyor...

Demir Romance projesinde akıllı ev teknolojileri kullanıldı!

Demir Romance projesinde açık yüzme havuzları amfi tiyatrosu, yürüyüş ve bisiklet parkurları çocuklu ailelerin hayatını kolaylaştıran çocuk oyun odaları ve servis bekleme odası, toplantı odaları. 24 saat sağlık hizmeti kreş gibi alanlar yer alacak.

Demir Romance'ta 197 bin liraya 1+1! 24 ay 0 faiz!

Demir İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen ve 24 ay 0 faiz fırsatı sunulan Demir Romance'ta 1+1 konutların fiyatı 197 bin liradan başlıyor...

Demir Romance Residence 'ta 179 bin 400 TL'den başlayan fiyatlar!

Beylikdüzü’nün ilk akıllı ev teknolojisine sahip konut projesini hayata geçiren Demir İnşaat, Demir Romance’ın akıllı evlerini de görücüye çıkardı

Demir Romance'ta güncel fiyatlar 155 bin liradan başlıyor!

Beylikdüzü Demir Romance'ta minimum fiyat 155 bin lira, maksimum fiyat ise 548 bin lira olarak belirlendi

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 2024 inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi inşaat demirine bugün 200 TL indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 demir fiyatları.

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam! 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat maliyet endeksi 2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,52 arttı, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 66,49 artış kaydetti. İnşaat maliyetini arttıran en temel yapı malzemelerinden demirin fiyatı ise rekor kırdı. 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatları rekor kırdı! 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları son bir buçuk yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Fiyatların artmasında küresel talep ve arz sıkıntısı gibi faktörler yer alıyor. Peki 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 27 Aralık 2023 demir fiyatları. 

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

İstanbul'da 1 ton inşaat demir fiyatı 22 bin 100 TL oldu! Müteahhitler çileden çıktı!

İnşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar sektörün gündeminden düşmüyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın özellikle beton ve çimento fiyatlarına yönelik yaptırımları sonrası gözler inşaat malzemesi fiyatlara çevrilirken demir fiyatlarına fahiş zam geldi. Peki demir fiyatların ne kadar oldu?

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

demir inşaat demir romance Haberi

demir inşaat demir romance


Demir İnşaat, "Demir Romance" projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel bir gece ile kutladı.


Demir inşaat'ın açıklamasına göre, temmuzda yapılan erken teslim dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe 2 bin kişi katıldı. Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam ettiklerini ve projeyi zamanından önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti


Türkiye'de herkesi üzen olumsuz gelişmeler nedeniyle açılış programını eylül ayına ertelediklerini ifade eden Demir, şunları kaydetti:


"Allah’tan şehitlerimize rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.Üzüntülerimiz ve sıkıntılarımız olsa da bir Demir İnşaat geleneği olarak bu akşam sizlerle birlikte olduğumuz için mutluyuz. 2013 yılında inşaatına başladığımız ve geleneğimizi bozmayarak temmuz ayından itibaren teslimlerini gerçekleştirdiğimiz Demir Romance projemizi...