28 / 04 / 2024

Demir İnşaat, Araplar'a 11 milyon TL'lik konut sattı!

Demir İnşaat, Araplar'a 11 milyon TL'lik konut sattı!

CNR'da yapılan ve dün sona eren Emlak 2013 Fuarı'na Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle katılan Demir İnşaat iki günde Araplar'a 11 milyon 120 TL değerinde konut sattı....




CNR Holding ve Ortadoğulu yatırım şirketi Daleel Group tarafından getirilen ve toplam 500 milyon dolarlık alım planlayan Araplar'ın gelecek yıl fuara üç katı parayla katılım yapmaları bekleniyor. 100'den fazla projenin tanıtıldığı fuarda yerini alan Demir İnşaat da yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Fuara Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle katılan Demir İnşaat, fuarın ilk iki gününde yabancı yatırımcılara 11 milyon 120 bin TL'lik satış gerçekleştirdi. 


Arabistan ve İran'dan ilgi Konuya ilişkin bilgi veren Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Türkiye'nin Mütekabiliyet Yasası'ndan sonra Suudi Arabistan ve İran'dan çok ciddi ilgi gördüğünü söyledi. Yatırımcılardan gelen istek doğrultusunda fuara katıldıklarım kaydeden Demir "Daha önceki katıldığımız fuarlarda da Ortadoğulu yatırımcılann fuarlardan daire almadıklarım gözlemlemiştik. Ancak Suudi Arabistanlı yatınmcılar Demir İnşaat standma gelerek konut satın aldılar. Fuann başladığı 5 Aralık'tan bu yana Arap yatırımcılara 11 milyon 120 bin TL'lik daire sattık. Fuar süresi boyunca da bu rakamı yükseltmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 


Beylikdüzü'nde 37 dönüm arazi üzerinde inşası devam eden Demir Hamit Demir Hamit Demir, yabancı yatırımcılardan gelen talep üzerine fuara katıldıklarını söyledi. 


Romance satışa çıktığı Ocak 2013 tarihinden bu yana yatırımcısına yüzde 35'lik kazanç sağladı. Konut metrekare satış fiyatları 2 bin 670 liradan başlayan fiyatlarla alıcı bulduğu Demir Romance'ta daire fiyatları 205 bin TL'den başlıyor. 


Akıllı evler dönemi Demir Romance'ta akıllı ev sistemiyle cep telefonu ya da tablet bilgisayardan evdeki tüm elektrik, aydınlatma, iklimlendirme ve güvenlik uzaktan tek bir tuşla kontrol edip yönetilebiliyor. Yine Beylikdüzü'nde konumlandırılan Ayışığı Vadi Evleri projesinde masaj salonu, buhar banyosu, oyun alanları, sauna, dinlenme alanları, yürüyüş yolları kapalı otopark, spor alanları ve yüzme havuzu bulunuyor. Projede daire fiyatları 193 bin TL'den başlıyor. 


Star


Geri Dön