29 / 04 / 2024

Demir İnşaat emlak fuarı

Demir İnşaat emlak fuarı

Demir Romance ve Demir La Vida projeleriyle, 30 Mart - 01 Nisan tarihleri arasında Dubai Uluslararası Emlak Fuarı’na katılan Demir İnşaat, 3 günde 10 konut sattı.

Demir İnşaat, Araplar'a 11 milyon TL'lik konut sattı!

CNR'da yapılan ve dün sona eren Emlak 2013 Fuarı'na Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle katılan Demir İnşaat iki günde Araplar'a 11 milyon 120 TL değerinde konut sattı....

Yatırımcı istedi, Demir İnşaat fuara katıldı!

5-8 Aralık tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleşecek Emlak Fuarı'nda Demir İnşaat da Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle boy gösterecek. Yatırımcı istedi, Demir İnşaat fuara katıldı...

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

Macho Yapı İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macho Yapı İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mücahit Demir tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Arzum Yapı İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arzum Yapı İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Can Doğan tarafından kuruldu. 

Azer Satrap Afshar İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azer Satrap Afshar İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir, Mozaffer Molodı ve Rahım Ghorbanı Afshar ortaklığında kuruldu. 

Hanın İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanın İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Majed Kahlous tarafından kuruldu.

Demir İnşaat emlak fuarı Haberi

Demir İnşaat emlak fuarı

Gayrimenkul sektöründeki hızlı ve nitelikli büyümesi ile dünya çapında göz kamaştıran bir ülke olan Türkiye, yabancı yatırımcıların en çok ilgi duydukları ülkeler listesinde başı çekiyor. Türkiye’de son yıllarda üretilen gayrimenkul projelerinde hızlı bir gelişim yaşanırken yabancı yatırımcılar da proje konusunda oldukça seçici. Yabancı yatırımcıya satışın artması ile birlikte Türkiye’ye 4 milyar dolarlar seviyesinde döviz getiren gayrimenkul sektörü bu rakamı katıldığı uluslararası fuarlarla daha da yukarı taşıyor.

60’ın üzerinde ülkeden 20 binin üzerinde yatırımcıya ev sahipliği yapan fuarda yabancı yatırımcıların büyük ilgisi ile karşılanan inşaat sektörünün önde gelen markası Demir İnşaat büyümesini yurtdışında yabancı yatırımcılara yaptığı satışlarla sürdürüyor. 30 Mart - 01 Nisan tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Dubai Uluslararası Emlak Fuarı’na Demir Romance ve Demir La Vida projeleriyle katılan Demir İnşaat,...