06 / 05 / 2024

demir romance teslimler

demir romance teslimler

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en merkezi konumunda inşaat çalışmalarına başladığı ve Mart sonunda lansman yapacağı Demir Romance projesi için uygulanacak KDV oranları ile ilgili tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Projedeki konut satışları yüzde 1 KDV

Demir İnşaat Demir Romance resmi satışları başlıyor! 165 bin TL!

Demir İnşaat, Demir Romance için resmi satış sürecine hazırlanıyor. Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği kaliteli, lüks ve prestijli projelere; Demir Romance ile bir yenisini ekleyen Demir İnşaat, yeni bir yıla girmeye hazırlanırken atılımlarına devam ediyor..

Demir Romance'da teslimler Temmuz'da!

Demir Romance'da teslimler öne alınarak Temmuz ayında yapılacağı belirtildi. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1'lerden oluşan 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor.

Demir Romance'da erken teslim müjdesi!

Demir İnşaatı'ın Demir Romance projesinde teslimler Temmuz ayında başlıyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, bir projeyi zamanından önce teslim etmenin önemli bir durum olduğuna dikkat çekti.

Demir Romance’da teslimler Temmuz ayında başlıyor!

Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olan Demir Romance’de teslimler Temmuz ayında başlıyor. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat, bir projesini daha erken bitirmenin gururunu yaşıyor.

Demir Romance Evleri'nde erken teslim!

Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olan Demir Romance’de teslimler Temmuz ayında başlıyor. Demir Romance’te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği bulunuyor.

Demir Romance Çarşı'da metrekare fiyatları 6 bin TL'den başlıyor!

Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da teslimler yaklaşırken, 60 adet ticari ünitenin satışları devam ediyor. Romance Çarşı'da metrekare fiyatları 6 bin liradan başlıyor.

Demir Romance'ta ilk teslimler 5 ay sonra başlıyor!

DEMİR İnşaat'ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı.Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projedeki 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı devam ediyor.

Beylikdüzü Demir Romance ödeme tablosu!

Demir Romance projesi 37 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 776 daireden oluşan projede teslimler 7 ay sonra yapılacak. İşte Beylikdüzü Demir Romance ödeme tablosu...

Demir Romance Beylikdüzü telefon numarası!

Demir Romance projesinde teslimler 7 ay sonra yapılacak. 776 daireden meydana gelen projede daireler 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Demir Romance Beylikdüzü telefon numarası 44 2 116...

Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları!

Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinatla ödemelerin yapıldığı projede teslimler 7 ay sonra gerçekleşecek. Projede 776 tane daire yer alıyor.

Demir Romance projesinde teslimler Kasım 2016'da!

Demir İnşaat imzalı Demir Romance projesinde yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekareye kadar değişiyor.Demir Romance projesinde teslimler Kasım 2016 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Demir Romance projesinde teslimler Kasım 2015'te!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Beylikdüzü Demir Romance projesinde 776 adet konut yer alıyor. Beylikdüzü Demir Romance projesinde teslimlerin Kasım 2015'te yapılması planlanıyor.

Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor!

Daire, villa, ticari birim ve sosyal donatılardan oluşan Demir Romance projesinde fiyatlar 265 bin liradan başlarken satış oranı ise yüzde 60'a yaklaştı. Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor..

Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanya başladı!

Demir İnşaat'ın satışta olan iki projesi Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanyaya başladı.Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da taksitler 1 yıl ertelenirken, peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

demir romance teslimler Haberi

demir romance teslimler


Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yeniden belirlenen KDV oranlarının sektörümüze hem olumlu hem de olumsuz yansımaları olacaktır. Yeni KDV oranlarının; kat karşılığı anlaşmalarda firmaların pazarlık gücünü artıracağını düşünüyorum. Arsa sahipleri geri adım atacak, böylece yüzde 40-50 karşılığı olan arazilerde 3-5 puan arasında bir düşüş yaşanacaktır. Bu da sektöre olumlu yönde bir katkı sağlar. Olumsuz anlamda ise; yükselen oranlar maalesef kayıt dışılığı teşvik edecektir. Eksik ya da gayriresmi faturalama gündeme gelirken, devletin de vergi kaybı yaşayabileceğini söyleyebilirim. Dileğim sürecin en iyi şekilde yürümesi yönündedir.” dedi.


Demir İnşaat ve Demir Romance projesinden konut almak isteyenlerin KDV ile ilgili herhangi bir sorun yaşamayacağını belirten Hamit Demir, “Akıllı ev teknolojisi, sosyal donatıları ve konumlanması ile Demir Romance çok...