17 / 05 / 2024

Demirci Emine Nur Barış

Demirci Emine Nur Barış

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, muhabir tarafından yangından kurtarılan 9 yaşındaki Emine Nur Barış'ın evinin onarımını yapacaklarını bildirdi.Barış ailesine, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından yardım eli uzatıldı.

Eskişehir Süper Kent projesinde sona gelindi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, hükümet olarak toplumu ilgilendiren yeni ve özel projelerle ilgili yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Emine Nur Günay, Eskişehir Süperkent projesini anlattı!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay: Bakanlığın, Süperkent projesi Eskişehir için büyük bir kazanç. Projenin ne zaman başlayıp biteceğini Eskişehir’de düzenlenecek çalıştayda Bakan Sarı açıklayacak

Emine Nur Günay seçim beyannamesinde konuta yer verdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Baş Danışmanı AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Emine Nur Günay partisinin Eskişehir Seçim Beyannamesini açıkladı.

Nurçin Turizm İnşaat Otomotiv Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurçin Turizm İnşaat Otomotiv Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Nurçin tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Erbaş Sokak'ta kuruldu.

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ son başvuru tarihi!

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Dairelerin 128,49 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede aylık taksitler 689 TL'den başlıyor.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi başvuruları başladı!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi başvuruları başladı. Ödeme planı kapsamında 144 aya varan vade imkanı sunan proje tamamı 3 oda 1 salon konutlardan oluşuyor.

TOKİ Manisa Demirci Evleri başvuruları!

TOKİ Manisa Demirci Evleri başvuruları için bugün son gün. Dairelerin 75,10 metrekare ve 106,20 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Manisa Demirci Konutları başvuruları!

TOKİ Manisa Demirci Konutları başvuruları için minimum 4 bin TL başvuru bedeli alınıyor. Projede daire fiyatları 75 bin 754 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi yarın sona eriyor!

TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi yarın sona eriyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 9 bin 90 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Manisa Demirci'de 2+1 ve 3+1 daireler açık satışa çıkarılıyor. Projede başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yürütüyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Manisa Demirci'de 370 TL taksitle!

TOKİ Manisa Demirci'de 370 TL taksitle daire sahibi olabilmek mümkün. Başvuru bedeli olarak minimum 4 bin TL ödenen projede 180 aya varan vade imkanı sunuluyor.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde yer alan 112 adet konut satışa sunuluyor. Projede peşinat olarak minimum 13 bin 237 TL ödeniyor. İşte TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru tarihi...

TOKİ Manisa Demirci Evleri satılık!

TOKİ Manisa Demirci Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülen projede 9 bin 90 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Demirci Emine Nur Barış Haberi

Demirci Emine Nur Barış

Demirci İlçesi Bahçeler mahallesinde ahşap evde çıkan yangının ardından kullanılamaz hale gelen Barış ailesine, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından yardım eli uzatıldı.


Aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Selçuk,yangından zarar gören evin belediye ekipleri tarafından çatı kısmından onarım çalışmasına başlanacağını söyledi. 


Yangında sevindirici tek noktanın can kaybının olmayışı olduğunu vurgulayan Selçuk, ''Yangında bu eve bir şey olmasaydı da kızımıza zarar gelseydi çok üzülecektik. Bizler bu sevindirici gelişmenin üstüne ailenin mağduriyetini gidermek ve yaralarını sarmak konusunda belediye olarak üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Belediye iş makinelerimiz ve ekiplerimiz çalışmalara başladı. Kısa bir zaman içerisinde ailemizi evlerine kavuşturacağız'' diye konuştu.


Yangından  9 yaşındaki Emine Nur Barış'ı kurtaran Anadolu Ajansı (AA) Yurt Muhabiri Nurullah Kalay'a da teşekkür eden Selçuk, ''İtfaiye ekiplerimizin yangın...