10 / 05 / 2024

Demircioğlu Yapı sancaktepe

Demircioğlu Yapı sancaktepe

Demircioğlu Yapı İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saim Demirci tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Atayolu Caddesi'nde kuruldu

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koca tarafından kuruldu. 

Haldızoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haldızoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Haldızoğlu tarafından kuruldu.

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çetin tarafından kuruldu. 

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfi Hacıhaliloğlu, Hakan Hacıhaliloğlu ve Yusuf Hacıhaliloğlu ortaklığında kuruldu. 

Demircioğlu Boya İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demircioğlu Boya İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Topcu tarafından kuruldu. 

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Çalış tarafından kuruldu. 

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sami Küçükbekir tarafından kuruldu. 

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Gür Toprak ve Veysel Gür ortaklığında kuruldu. 

Kctopçuoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kctopçuoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nil Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Köse tarafından kuruldu. 

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi Hükmet Süleymanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aşçıoğlu Yapı yeni yılda kentsel dönüşüme ağırlık verecek!

Türkiye ve yurtdışında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Aşçıoğlu Yapı, yeni yılda hayata geçireceği projelerini açıkladı. 

Emy Ekşioğlu Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Emy Ekşioğlu Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Osman Gazi Ekşioğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Demircioğlu Yapı sancaktepe Haberi

Demircioğlu Yapı sancaktepe

Demircioğlu Yapı İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saim Demirci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


Demircioğlu Yapı İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü konut fabrika atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu dış cephe izolasyonu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Demircioğlu Yapı İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Atayolu Caddesi,...