27 / 04 / 2024

DemirDöküm 2015 ürünleri

DemirDöküm 2015 ürünleri

Üretimde ihracatın payını yüzde 22’ye çıkaran DemirDöküm ’ün Ar - Ge yatırımları yıllık 10 milyon TL’ye ulaştı. Şirket 2015’e yeni ve iddialı ürünleriyle girmeye hazırlanıyor...

DemirDöküm üretimde ihracatın payını yüzde 22’ye çıkardı!

Isıtma, su ısıtma ve iklimlendirme sektörlerinde faaliyet gösteren DemirDöküm, üretimde ihracatın payını yüzde 22’ye çıkardı. Ciroda 600 milyon TL’ye yaklaşan şirket, Ar-Ge yatırımlarını da yıllık 10 milyon TL’nin üzerine çıkaracak.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Borsa İstanbul yarın açık mı? Yatırımcılar dikkat! Borsa bayramda açık olacak mı? Şimdi bu tarihlere bakın!

'Borsa 9 gün kapalı mı olacak?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul yarın açık mı? Borsa bayramda açık olacak mı? İşte ayrıntılar...

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Yiğit tarafından kuruldu.

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Sarı tarafından kuruldu.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

DemirDöküm 2015 ürünleri Haberi

DemirDöküm 2015 ürünleri


Isıtma, su ısıtma ve iklimlendirme sektörlerinde faaliyet gösteren DemirDöküm, üretimde ihracatın payını yüzde 22’ye çıkardı. Ciroda 600 milyon TL’ye yaklaşan şirket, Ar-Ge yatırımlarını da yıllık 10 milyon TL’nin üzerine çıkaracak. Şirket 2015’e yeni ve iddialı ürünleriyle girmeye hazırlanıyor. 


1954 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteren Demir Döküm, 2007 yılında dünyanın önde gelen ısıtma sektörü üreticilerinden Alman Vaillant Group’un bünyesine katıldı. Yaklaşık bin 665 çalışanı bulanan şirket tüm üretimini Bozüyük’teki tesisinde yapıyor. 2007 yılından bu yana Bozüyük’teki fabrikalarına her yıl önemli oranda yatırım yaptıklarına dikkat çeken DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, yüzde 22 ihracat payı ile sektörde en fazla ihracat yapan üç firmadan biri olduklarını vurguladı. Son olarak 2014 yılında termosifon fabrikasının hatlarının yenilendiğini ifade eden Ertuna, son yedi yılda...