29 / 04 / 2024

demirdöküm good design

demirdöküm good design

DemirDöküm, Atron ve Nitromix kombiler ABD'deki Good Design Award'dan iki tasarım ödülü kazandı.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akay tarafından kuruldu.

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Nesnel Design Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesnel Design Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Güray Güler tarafından kuruldu.

Masiva Design Mimarlık Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Masiva Design Mimarlık Mühendislik Ticaret Ve Sanayi  Şirketi Maltepe’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile  Necdet Furkan Erbek, Mehmet Hacıosmanoğlu , Muhammed Furkan Kon ve Necdet Furkan Erbek tarafından kuruldu.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Arıcan ve Soner Ekmel Yılmaz tarafından kuruldu.

Batı Design Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Design Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakan, Ender Doluca ve Hasan Özgül ortaklığında kuruldu.

Sail İnterior Design Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sail İnterior Design Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozkurt, Sabri Aitia Abdelaal ve Yusuf Bozkurt ortaklığıyla kuruldu. 

Baran Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de Şaban Özdemir tarafından kuruldu.

Ef Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Halil Murat Akdede tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

VitrA’ya Good Design'dan 5 ödül!

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu.

demirdöküm good design Haberi

demirdöküm good design

DemirDöküm, Atron ve Nitromix kombiler ABD'deki Good Design Award'dan iki tasarım ödülü kazandı. 

     Demirdöküm açıklamasın göre, DemirDöküm Endüstriyel Tasarım ve Ar Ge Bölümleri tarafından yüzde 100 Türk tasarımı ve yerli üretimiyle yaratılan Atron ve Nitromix kombiler, dünyanın en prestijli endüstriyel tasarım ödülü olarak gösterilen Good Design'a layık görüldü. 

     ABD'de 62 yıldır, yenilikçi (inovatif) endüstriyel tasarımlara, Chicago Athenaeum Museum liderliğinde verilen ödüle, DemirDöküm ilk kez başvurdu. DemirDöküm bu başarısını, ürünlerini tasarlarken uyguladığı "Tasarım İlkeleri"ne tam uyumla sağladı. 

     DemirDöküm, tamamen kullanıcı odaklı bir yaklaşımla hazırladığı Tasarım İlkeleri ile kullanıcıya konforu daha hızlı ve daha yüksek kaliteyle sunmayı amaçlıyor. 

     Atron ve Nitromix; tasarım, inovasyon, sürdürülebilirlik, yaratıcılık, marka, çevrecilik, insan etkileri, malzeme, teknoloji, grafik, ambalajlama ve evrensel tasarım kriterlerine...