17 / 05 / 2024

DemirDöküm Termostatik radyatör

DemirDöküm Termostatik radyatör

Demir Döküm, Bozüyük Tesisleri’ nde ürettiği Panel Radyatörlerin daha da kullanışlı ve ekonomik kullanılması amacı ile Demir Döküm Termostatik radyatör vanaları nı tüketicilerin hizmetine sunuyor...

Kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere çağrı!

Afetlere dayanıklı şehirler için hazırladığı projelerinin tanıtımında konuşan KENTSEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haldun Ersen, kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere birleşerek projeleri yönetin çağrısı yaptı.

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Veysel Çayıroğlu tarafından kuruldu.

İzmir depremi sonrası yıkım uzaydan görüntülendi!

İTÜ Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Merkezi (UHUZAM), merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi olan 6,6 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkımı uydu aracılığıyla uzaydan görüntüledi. 

Dereli'de darp edilen kepçe operatörleri: 'Bizden izinsiz yıkım yapılamaz' diyerek saldırdılar!

Giresun Dereli'deki sel felaketinden sonra bölgede yıkım yaparken saldırıya uğrayan kepçe operatörleri ifadelerinde yaşadıklarını anlattı

Mimarlar Odası'ndan '100. Yıl Çarşısı'ndaki yıkımı durdurun' çağrısı!

Mimarlar Odası,‘Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi’ kapsamında yıkım kararı alınan Ulus 100. Yıl Çarşısı ile ilgili “Yıkımı durdurun” çağrısı yaptı.

Sakarya'daki yıkım havadan görüntülendi!

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında dün meydana gelen patlamanın oluşturduğu yıkım havadan görüntülendi.

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Bahamalar'da yıkım uydudan görüntülendi!

Dorian kasırgası ABD'den önce Bahamalar'da can kayıplarına neden oldu. Bölgedeki yıkım ise havadan uyduyla görüntülendi.

Marsh Harbour'da kasırganın yarattığı yıkım görüntülendi!

Bahamalar'ın ilk yerleşim birimleri arasında gösterilen Marsh Harbour'da neden olduğu yıkım havadan görüntülendi.

Adnan Oktar'ın villasındaki yıkım havadan görüntülendi!

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villasının yıkımı bugün başladı. Tahliye edilen villada yıkım çalışmaları havadan fotoğraflandı.

AKM'de yıkım havadan görüntülendi!

Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yıkım hızla devam ediyor. Yıkım çalışmaları havadan görüntülendi...

DemirDöküm Termostatik radyatör Haberi

DemirDöküm Termostatik radyatör

Isıtma-Soğutma sektöründe 59 yıldır hizmet veren DemirDöküm, Bozüyük Tesisleri’nde ürettiği Panel Radyatörlerin daha kullanışlı ve ekonomik kullanılması amacıyla DemirDöküm Termostatik radyatör vanalarını tüketicilerin hizmetine sunmaktadır. 


DemirDöküm’ün yeni Termostatik vanaları, üst ve alt sıcaklık limitleme özelliği ile 8-28 Cº arasında istenilen konfor sıcaklığına göre iki farklı dereceye sabitlenebilmektedir. Prinç-Nikel kaplamalı gövde malzemesi ve sıvı sensörlü yapısı ile uzun ömürlü olan termostatik vanalar, 10 bar işletme basıncına dayanıklıdır. 


TS EN 215 uygunluk belgeli, “Π” işaretine sahip termostatik radyatör vanaları düz ve köşe olmak üzere farklı kullanım şekillerine göre tüketicinin beğenisine sunulmuştur.


Sadece DemirDöküm termostatik radyatör vanaları kullanılarak %15-20 arasında yakıt tasarrufu...