14 / 05 / 2024

demirkapı mahallesi bursa

demirkapı mahallesi bursa

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın startını Bursa'dan verdiği Kentsel Dönüşüm hamlesi ile ilgili, Türkiye'nin master plan hazırlayan ilk ve tek belediyesi olan Osmangazi'de, iki bölgenin dönüşüm planları hazır...

Bursa'nın o mahallesi için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların taleplerini köşesinde kaleme aldı.

Arsa alacaklar dikkat! O ildeki 7 arsa satılıyor!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne ili, Merkez ilçesi, Demirkapı Mahallesi'nde yer alan 7 arsayı satıyor. İşte Edirne'deki arsaların fiyatları...

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Bursa Mevlana Mahallesi'nde yıkım başladı!

Bursa'nın Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Yıkıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. 

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Bursa Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için hak sahipleri ile sözleşme imzaladı.

TOKİ Bağcılar 822 konut ihalesi yarın!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

İdlib'te briket evlerden Bursa Mahallesi inşa edilecek!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Suriye'nin İdlib kentinde briket evlerden Bursa Mahallesi kuracak.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Osmangazi'deki metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi'nde tehlike taşıyan metruk binaları tek tek yıkıyor.

demirkapı mahallesi bursa Haberi

demirkapı mahallesi bursa
Osmangazi Belediyesi'nin özel sektör eliyle yürüttüğü Kentsel Dönüşüm projeleri, start almak için gün sayıyor. Belediye Meclis Salonunda Başkan Yardımcıları ve Belediye bürokratlarının da katıldığı toplantıda, Kentsel Dönüşüm çalışmalarında gelinen son nokta değerlendirildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın startını Bursa'dan verdiği Kentsel Dönüşüm hamlesi ile ilgili, Türkiye'nin master plan hazırlayan ilk ve tek belediyesi olan Osmangazi'de, iki bölgenin dönüşüm planları hazır. Demirkapı mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm planları Bakanlar kurulu tarafından da onaylanırken, Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi ise imzayı bekliyor.
Kentsel Dönüşüm çalışmalarının geldiği son noktayla ilgili firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Dündar, "Demirkapı ve Soğanlı, Osmangazi'de Kentsel Dönüşüm Projemizin ilk uygulama alanları olacak. Yürütülen çalışmalar sonunda Demirkapı'da 8, Osmangazi'de 35 hektarlık alan Kentsel Dönüşüm alanı olarak belirlenip projelendirildi. Hizmet satm alma yoluyla,...