05 / 05 / 2024

demirpark avm orman haftası kutlamaları

demirpark avm orman haftası kutlamaları

Demir Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin katkılarıyla Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 23 Mart Pazar günü Orman Haftası kapsamında Dünya Ormancılık Günü kutlan dı...

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılacak rezidans ve AVM'nin imar planları iptal edildi! 

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki çimento fabrikası alanına rezidans ve AVM inşa edilmesine imkan sunan imar planı yargıdan döndü. Saraçoğlu Mahallesi ve Büyükesat Vadisi’ndeki yapılaşmaya onay veren imar planları idare mahkemeleri tarafından iptal edildi. 

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Beşiktaş'ın AVM'si olacak! Sürpriz proje!

12 Mayıs’ta yapılacak olan seçimli genel kurulda aday olacağını söyleyen Fikret Orman, Fulya’da yapılması planlanan AVM’yi seçim vaadi yapacak.

Vadistanbul AVM kapılarını açtı!

İstanbul Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul’un, AVM’si kapılarını açtı. Türkiye’nin önemki projelerinden olan Vadistanbul AVM, Belgrad Ormanı’nın yanı başındaki nefes alan konumuyla dikkat çekiyor. 

JLL Türkiye, Esas 67 Burda AVM'nin değişimini üstlendi!

Zonguldak’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Demirpark’ın alışveriş merkezi yönetimini sürdüren JLL Türkiye, AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılma sürecine de imza attı.

JLL Türkiye, Demirpark AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılışına imza attı!

Zonguldak’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Demirpark’ın alışveriş merkezi yönetimini sürdüren JLL Türkiye, AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılma sürecine de imza attı.

DemirPark AVM Esas Holding'in!

Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul; AVM sektöründe yeni yatırımlara hızla imza atıyor.

Esas Gayrimenkul Zonguldak’taki Demirpark AVM'yi satın aldı!

Esas Gayrimenkul, Zonguldak’taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni satın alarak, yeni yatırımı Esas 67 Burda’yı hayata geçirdi. Esas 67 Burda, ayda ortalama 400 bin, yılda ise ortalama 5 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor.

Zonguldak Demirpark AVM'nin adı Esas 67 Burda oldu!

Esas Holding iştiraki Esas Gayrimenkul, Zonguldak’taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni satın aldı. Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezini Esas 67 Burda adıyla devam ettirecek.

Zonguldak’a ‘Esas’ AVM yatırımı!

Esas Holding iştiraki Esas Gayrimenkul, Zonguldak’taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni satın aldı. 11 bin metrekare alana sahip Esas 67 Burda AVM’de 62 mağaza bulunuyor.

Esas Gayrimenkul, Zonguldak Demirpark AVM'yi satın aldı!

ESAS Holding, AVM yatırımlarını büyütüyor. Esas Gayrimenkul, Zonguldak'ın ilk ve tek alışveriş merkezi Demirpark AVM'yi 66 milyon liraya satın aldı. Demirpark AVM'nin yeni ismi '67 Burda' olacak.

AVM ve golf sahaları için ÇED zorunluluğu kaldırıldı!

ÇED Yönetmeliği’nde tartışmalı değişikliklere gidildi. Toplu konut, kentsel dönüşüm ve orman alanlarının dönüştürülmesi ile AVM projeleri için ÇED raporu zorunluluğu kaldırıldı. ÇMO Başkanı Bozoğlu, konu hakında açıklama yaptı...

DemirPark AVM'nin 2014 sürprizi finale yaklaşıyor!

DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin ziyaretçileri için hazırladığı 2014 sürprizi finale yaklaşıyor. 2014 yılında 5. yaşına giren DemirPark AVM “O Sizin Popstar’ ınız Olabilir!” kampanyasıyla ziyaretçilerini karşıladı...

demirpark avm orman haftası kutlamaları Haberi

demirpark avm orman haftası kutlamaları


DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin katkılarıyla Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 23 Mart Pazar günü Orman Haftası kapsamında Dünya Ormancılık Gününü kutlandı.


Demirpark AVM giriş katında saat 13.00’ de yapılan etkinlikte Sincap Çocuk Tiyatrosu, “İbiş ile Memiş Ormandaymış” adlı interaktif oyunu çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Ayrıca etkinlikler kapsamında Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından bütün ziyaretçilere ücretsiz 500 adet tüplü sedir fidanı ve 250 adet doğa dostu Erguvan tohumlu bio kalem hediye...