28 / 04 / 2024

Beşiktaş'ın AVM'si olacak! Sürpriz proje!

Beşiktaş'ın AVM'si olacak! Sürpriz proje!

12 Mayıs’ta yapılacak olan seçimli genel kurulda aday olacağını söyleyen Fikret Orman, Fulya’da yapılması planlanan AVM’yi seçim vaadi yapacak.



Beşiktaş Kulübü'nde kongre hareketliliği başlarken 12 Mayıs'ta yapılacak olan seçimli genel kurulda aday olacağını söyleyen mevcut başkan Fikret Orman projelerden bahsetti Orman'ın en önemli seçim vaadi ise açıklandı.

AVM açıp nakit akışı sağlayacağız

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2012 yılında reddedilen alışveriş merkezi projesini Fulya'da hayata geçirmek için çalışmalara başlayacak.

Orman, seçildiği takdirde ilk iş olarak bu proje için çalışmalar hızlanacak. Fikret Orman'ın, siyah-beyazlı kulüpte başkanlık görevine geldiğinden beri hayalini kurduğu alışveriş merkezi projesi kulübe sürekli olarak nakit akışı sağlayacak.

Hem yıllık, hem de aylık olarak kulübün kasasına sıcak para girişi sağlayacak mega proje ile kulübün son yıllardaki ekonomik sıkıntılar aşılacak.

Transferlere de kaynak oluşturacak

Fulya'da 15 bin 382 metrekare büyüklüğünde bulunan parselde yapımı planlanan projeye İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin onay verdiği öğrenildi. Yapımının iki yıl devam etmesi planlanan alışveriş merkezi kulübün finansal geleceği için büyük önem taşırken, transferlere de kaynak sunacak.

Önümüzdeki sezon bütçeyi 30 milyon avroya düşürecek olan yönetim, alışveriş merkezinin tamamlanmasından sonra birçok yıldızın transferlerini de zorlanmadan gerçekleştirebilecek.


Geri Dön