02 / 05 / 2024

Demirtaş Camii ne zaman açılacak

Demirtaş Camii ne zaman açılacak

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle inşa edilen Demirtaş Camii’ni inceleyen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, caminin mimarisinin dikkat çekici olduğunu söyledi.

Ayasofya Camii'ne biletli ziyaret uygulamasına başlandı...

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'ne ibadet için gelenler ile camiyi turistik amaçlı ziyaret eden yabancıların girişlerini ayıran yeni uygulamaya başlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Dolar uçuşa geçti, Özgür Demirtaş'tan dolar yorumları peş peşe geldi: 'Durum vahim'

Ekonomist Özgür Demirtaş  sosyal medya hesabından dolar kurunun yükselmesi nedeniyle bazı açıklamalarda bulundu. Daha önce yaptığı uyarıları hatırlatan Demirtaş, "Ben daha ne deseydim?" diye sordu. İşte detaylar...

Özgür Demirtaş’ın bu tahmini herkesi korkuttu: ‘Tekrar kesilecek!’

Özellikle sosyal medyada oldukça popüler olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan korkutan bir tahmin geldi. Twitter hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Demirtaş kredi kartlarında kesilen nakit avans uygulamasının yeniden işleme alınacağını öne sürdü.

Dolar dağları deldi, Özgür Demirtaş'ın seneler önceki dolar yorumu su yüzüne çıktı! Meğer her şeyi anlatmış!

Bugün dolar kuru 19 TL'nin üzerinde yeni rekor kırarken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eski dolar yorumu yeniden su yüzüne çıktı. Ekonomist Özgür Demirtaş dolar yorum ile adeta bugünleri anlatmış...

Ziraatçiler acil dedi önerileri anlattı! Depremin tarıma etkisi ne olacak? 

Türkiye Ziraatçılar Derneği (TZD) Genel Başkanı Hüseyin Demirtaş; Zelzeleden zarar gören tarım sektörüne has, aralarında sigorta prim ve ödemelerinin ötelenmesinin de yer aldığı birçok öneri açıkladı.

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN öncülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Peki polis maaş promosyonu ne kadar? İşte 2022 polis maaş promosyon rakamları...

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş açıkladı! KYK borcu düzenlenmesi sonrası hükümet enflasyonu düşürmek için ne yapmalı

Dün açıklanan KYK borcunda enflasyona bağlı faizlerinde silinmesi kararı sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, AKP hükümetine çağrıda bulundu. Enflasyonla mücadele için ne yapılmalı? İşte detaylar…

Ve Özgür Demirtaş’tan beklenen ‘GES’ açıklaması geldi

Ekonomist Özgür Demirtaş, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın açıkladığı Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senedi’ne (GES) ilişkin değerlendirmede bulundu.

Konut destek kredisi hakkında herkes ne diyeceğini merak ediyordu! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan çok kritik uyarı

Ekonomist Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı konut destek paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milyonlarca çalışan nefeslerini tuttu asgari ücrete 2. zammı bekliyor! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş tarih verdi

Türkiye’de milyonlarca asgari ücretli çalışan yüksek enflasyon karşısında zor günler geçirirken, ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan sevindirici bir haber geldi. Asgari ücrete 2. zam bekliyorum diyen Demirtaş ne zaman yapılacağını açıkladı.

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

Yatırımda en yüksek pay ulaştırmaya!

2021 yılı yatırım programı yayınlandı. Bu kapsamda en yüksek pay ulaştırma ve eğitime ayrılırken, Tarım Bakanlığı’nın aşı üretim merkezi programda yer aldı. Ve Ayasofya Camii’ne bakım onarım projesi de programa girdi

Kariye Camii'nde ibadet için hazırlıklar başladı!

Danıştay ve Cumhurbaşkanı kararının yayımlanmasının ardından 21 Ağustos'ta Diyanet İşleri Başkanlığına devredilerek ibadethane statüsüne kavuşturulan Kariye Camii'nde ibadet için hazırlıklar başladı.

Demirtaş Camii ne zaman açılacak Haberi

Demirtaş Camii ne zaman açılacak

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle inşa edilen Demirtaş Camii’ni inceleyen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, caminin mimarisinin dikkat çekici olduğunu söyledi.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’a yapım çalışmaları devam eden Demirtaş Camii inşaatını gezdirerek caminin özellikleri hakkında bilgi verdi. Demirtaş Meydan Projesi kapsamında yenisini inşa etikleri Demirtaş Cami’nin modern sivil mimari örneklerinden biri olacağını ifade eden Başkan Dündar, “Demirtaş Merkez Cami’nin yetersiz kaldığı ve genişletilmesiyle ilgili vatandaşımızdan talepler geldi. Biz de vatandaşımızın isteklerine kulak vererek, Demirtaş’a sadece Osmangazi’nin değil, Bursa’nın önemli mimari eserlerinden biri olacak modern bir cami kazandırmak için harekete geçtik. Camimizi Ramazan ayının ilk gününde ibadete açacağız” dedi.


Başkan Dündar, caminin açılışının ardından mevcut camiyi de yıkarak meydan çalışmalarını büyük bir hızla...