17 / 05 / 2024

Demirtaş Hmh İnşaat adres

Demirtaş Hmh İnşaat adres

Demirtaş Hmh İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hasan Demirtaş Tarafından kuruldu.

Demirtaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Demirtaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Şahir Demirtaş tarafından  kuruldu!

Demirtaş Hmh İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirtaş Hmh İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hasan Demirtaş Tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

Ekrem Demirtaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Türkiye’nin yüzde 90’ının deprem kuşağında olduğunu hatırlatan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İnşaat sektörünün önünün açılması, finansman ve vergi konuları ile destek olunması gerekiyor" dedi.

Mahmut Demirtaş: Kentsel dönüşüme destek vermek gerek!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, gazetemize özel yaptığı “Kentsel dönüşüm” “İnşaat ve ekonomiye katkısı” konularıyla ilgili açıklamasında, Adana’yı ve inşaat sektörünü değerlendirdi. Demirtaş, Adana’nın aldığı göçün etkilerinin olumsuz yansımalarına ve yerel yönetimlerin çabalarına da değindi.

Demirtaş Yp İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirtaş Yp İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Arif Demirtaş imzasıyla kuruldu.

Demirtaş Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demirtaş Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Bayram Demirtaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 700 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Taşlıçeşme Sokak'ta kuruldu.

Atmaca İnşaat Demirtaş projesinde 120 bin liraya 2+1! Yeni proje!

Atmaca İnşaat Demirtaş projesi 8 katlı 5 blok halinde yükseliyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı proje 104 adet daireden meydana geliyor.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

3A Geri Dönüşüm Hafriyat Madencilik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

3A Geri Dönüşüm Hafriyat Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aliattin Demirtaş, Alaettin Çankaya, Muhammed Ali Akça tarafından 1 milyon liralık sermaye bedeli ile 30 Temmuz'da kuruldu

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Demirtaş Hmh İnşaat adres Haberi

Demirtaş Hmh İnşaat adres

Demirtaş Hmh İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hasan Demirtaş Tarafından kuruldu.
Demirtaş Hmh İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
 

1.    İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Prefabrike...