15 / 05 / 2024

Demirtaş Kavşağı açılış

Demirtaş Kavşağı açılış

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Bursa Demirtaş Kavşağı hizmete açıldı!

35 milyon TL harcanarak yaptırılan Demirtaş Kavşağı hizmete açıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kullanıma açılan Demirtaş Kavşağı’yla birlikte kent içi ulaşımda bir kördüğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit-1 Kavşağı arası 19 Eylül Cumartesi günü saat 23.59'da açılacak.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Tuzla İçmeler E-5 Köprülü Kavşağı 1.etap imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi, E-5 İçmeler Köprülü Kavşağı 1.Etap 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı teklifi askıya çıkarıldı...

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Demirtaş Kavşağı açılış Haberi

Demirtaş Kavşağı açılış


Bursa’yı daha ulaşılabilir bir kent haline getirme hedefiyle kent içi ulaşımda düğümleri bir bir çözen Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yakın Doğu Çevre Yolu üzerinde inşa edilen ve Bursa’nın en büyük köprülü kavşağı olan Demirtaş Kavşağı, törenle hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin açılışını birlikte yaptığı Demirtaş Kavşağı, 80 bin metrekarelik alanı ve 8 kol ve 4 ana akstan oluşan 5 kilometre uzunluğuyla kent içi ulaşıma nefes aldırıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, Bursa’nın ulaşımına Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla köklü çözümler üretildiğini söyledi. Yakın Doğu Çevre Yolu’nun Demirtaş sapağında yer alan ışıkların trafiği alt üst ettiğini, çevre yolunu adeta kullanılamaz hale getirdiğini hatırlatan Başkan Altepe, “Bölgede uzun...