15 / 05 / 2024

Demirtaş Merkez Cami nerede

Demirtaş Merkez Cami nerede

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Demirtaş Merkez Camii, düzenlenen törenle açıldı. Yaklaşık 2 bin 500 kişilik camii, özellikle mimarisi ile dikkat çekti.

Merkez Bankası başkanı neden annesinin evinde yaşıyor? Özgür Demirtaş, anlamadım dedi! Vatandaş cevap verdi!

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan İstanbul'daki ev kiralarının yüksekliğinden dert yanarak "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu?" diyerek ev bulamadıklarını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Açıklama anında sosyal medyanın gündemine düştü.

Özgür Demirtaş Merkez Bankası'nı kibar şekilde uyardı: Dolara müdahale etmeyin!

Ekonomist Özgür Demirtaş geçtiğimiz hafta açıklanan Merkez Bankası faiz kararı ile ilgili açıklamalarda bulunarak ''Bankalar dolara müdahale etmesin'' dedi. 

Özgür Demirtaş'tan faiz kararına kaya gibi sert eleştiri!

Bugün saat 14.00'te açıklanan yeni Merkez Bankası faiz oranları yatırımcıların ilgi odağı oldu. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eleştirel paylaşımı büyük dikkat çekti. Detaylar burada...

Özgür Demirtaş’tan tedirgin eden enflasyon yorumu! Duyanlar inanmıyor! Bu açıklama aklınızı başınızdan alacak!

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Merkez Bankası’nın enflasyonla mücadele etmediğini ifade ederek, “Maalesef, enflasyon rekor hızda devam edecek” dedi. Demirtaş, alım gücünün düştüğünü ve daha da düşeceğini, aynı zamanda orta gelir grubunun iyice silineceğini ifade etti.

Tuzla Merkez'deki 12 bin metrekarelik rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez (Cami)Mahallesi Sınırı İçerisinde Bulunan Yaklaşık 1.20 Hektarlık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Doların güçleneceğini söyleyen Özgür Demirtaş'tan olay yaratan faiz açıklaması! Herkes bu açıklamayı konuşuyor

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Özgür Demirtaş, Merkez Bankası politika faiz kararı ile ilgili olay açıklamalarda bulundu. İşte Özgür Demirtaş'ın o açıklaması...

Ekonomist Özgür Demirtaş Hepsi yalan dedi, 5 madde sıraladı!

Ekonomist Özgür Demirtaş, Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan faiz isyanı! E hani Nas? Artık daha günahkarız

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından YouTube kanalında açıklamalarda bulunurken, sert bir şekilde sitemde bulundu. Demirtaş, faizin haram olduğu konusuna değinirken, “Artık daha günahkarız” açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası ekonomist Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken yorum

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın sürpriz faiz indirimine Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken bir yorum geldi. Sosyal medya hesabından faiz indirimi kararına tek cümlelik bir paylaşımla yapan Demirtaş, "Delilik: Aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek" paylaşımını yaptı.

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra dolarda oluşan inanılmaz rakam! Özgür Demirtaş'tan bomba yorum

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun faizi yüzde 14'te sabit bırakma kararı sonrası dolar kuru 18 liraya dayandı. Bankanın kararını değerlendiren ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan olay bir yorum geldi. İşte ayrıntılar...

Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı'dan hükümete 'Gibi' göndermeli soru!

Ünlü ekonomistler Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı, Merkez Bankası'nın faiz kararını Gibi dizisinden bir replikle eleştirdi.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

Demirtaş Merkez Cami nerede Haberi

Demirtaş Merkez Cami nerede

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta hayata geçirilen cami hizmete açıldı. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Osmangazi Belediyesi tarafından mimari projesi büyük bir titizlikle hazırlanan Demirtaş Merkez Camii, sadece Osmangazi’nin değil, Bursa’nın önemli mimari eserlerinden biri olarak dikkat çekti. Eski caminin kapasitesinin yetersiz kalmasından sıklıkla şikayet eden vatandaşların talepleri üzerine yaklaşık 2 bin 500 kişilik olarak inşa edilen caminin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. 

Caminin açılış törenine;  Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın yanı sıra AK Parti Milletvekili Adayı Refik Özen, MHP Milletvekili Adayı Lütfi Taşçı, Osmangazi İlçe Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Demirtaş Merkez Camii Derneği Başkanı Nazım Arı ile cami cemaati katılım gösterdi.

BAŞKAN DÜNDAR: “DEMİRTAŞ, HİZMETLERDE MERKEZİ GEÇTİ”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmada Demirtaş’ın yaşadığı...