03 / 05 / 2024

Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu dönüşüm

Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu dönüşüm

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, yerinde yenilenecek olan Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 3 yeni okul!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi 40 Derslikli Vefa Poyraz Anadolu Lisesi, Küçükçekmece İlçesi 32 Derslikli Gültepe Okulu ve Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Silivri ilköğretim okulu ihalesi yarın!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Silivri ilköğretim okulu ihalesi 1 Haziran'da!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi 1 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İstanbul Silivri İlköğretim Okulu ihalesi 29 Mayıs'ta!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi 29 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

TOKİ Zonguldak'ta iki okulu yeniden inşa edecek! 

AKP Milletvekili Hamdi Uçar, Merkez İlçe'de Bahçelievler İlköğretim Okulu ve Alaplı İlçesi’nde 24 derslikli Ahmet Zeki Atalay Ortaokul'unun TOKİ tarafından yenileneceğini açıkladı...

Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun ve arsasının akıbeti TBMM'de!

İzmir'de yıkılan Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yeniden yapılıp yapılmayacağı ve arsasının otopark olarak kullanılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir Kemalpaşa 679 konut ihalesi yarın!

İzmir Kemalpaşa İlçesi 1. Etap 679 Adet Konut, 13 Adet Ticaret, 1 Adet 9 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet T-8 Cami, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu ve 1 Adet 16 Derslikli Ortaöğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa’nın köklü eğitim kurumları arasında yer alan ve yıkılan eski binası 1968 yılında yeniden yapılan Demirtaşpaşa İlkokulu, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından modern bir eğitim kurumu haline getirildi.

Trabzon Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatını tamamladı.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından baştan aşağı yenilenen Demirtaşpaşa İlkokulu’nda eğitim, 17 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu dönüşüm Haberi

Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu dönüşüm


Bursa’nın her alanda olduğu gibi eğitimde de Türkiye’ye örnek olması amacıyla çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, hayırsever Erhan Nasyalçın tarafından yaptırılan Demirtaşpaşa İlkokulu’nun temeli törenle atıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hem babasının hem de kendisinin eğitim gördüğü, ancak zamanla kapasitesi yetersiz hale gelen ve fiziksel olarak da eskiyen Demirtaşpaşa İlkokulu’nun temel atma töreninde, özellikle kent merkezindeki eskiyen okulların hızla yenilendiğini söyledi.


Okul, orijinal haliyle yenileniyor

Bursa’nın köklü bir mahallesi olan Demirtaşpaşa Mahallesi’nde, İnönü ve Haşim İşcan caddelerinin kesiştiği alanda bulunan Demirtaşpaşa İlkokulu’nun ise 1968 yılında yıkılıp yeniden yapıldığını hatırlatan Başkan Altepe, “Demirtaşpaşa İlkokulu, 1968 yılından da önceki orijinal haliyle yapılıyor. Bu bölgede yapılan kamulaştırmalarımızın sonuna gelindi. Tarihi mahalleye sadece Tarihi Demirtaş Hamamı ve Demirtaşpaşa İlkokulu’nun olacağı kaliteli bir...