17 / 05 / 2024

Demirtaşpaşa İlkokulu yenilenecek mi

Demirtaşpaşa İlkokulu yenilenecek mi

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm alanlara müdahil olan ve eksiklikleri bir bir gideren Büyükşehir Belediyesi, kentin göbeğinde yer alan tarihi Demirtaşpaşa İlkokulu’nun yenilenmesi çalışmalarına da startı vermeye hazırlanıyor...

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa’nın köklü eğitim kurumları arasında yer alan ve yıkılan eski binası 1968 yılında yeniden yapılan Demirtaşpaşa İlkokulu, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından modern bir eğitim kurumu haline getirildi.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından baştan aşağı yenilenen Demirtaşpaşa İlkokulu’nda eğitim, 17 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için son bina da yıkıldı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan Demirtaşpaşa İlkokulu alanında yer alan 4 katlı son binanın da yıkımına başlandı.

Bursa Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, yerinde yenilenecek olan Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu yıkıldı!

Bursa'nın daha yaşanabilir ve sağlıklı bir kent olması hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu'nu yıkarak inşaat çalışmalarını başlattı.

Sivas Halil Rıfat Paşa İlkokulu yenilendi!

Halil Rıfat Paşa İlkokulu yeni mimarisiyle adeta göz kamaştırıyor. Kaba inşaatın tamamlanarak, binanın cephe giydirmesine kadar sona yaklaşıldığı okul binasında, sadece sınıf alanlarındaki iç dizayn ve bahçe düzenlemesi kaldı

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu'nun çevresinde binalar yıkılıyor!

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bina yapılacak Demirtaşpaşa İlkokulu'nun çevresinde kamulaştırılan binaların yıkımını başlattı. Altepe, Bursa’nın bir kalite kenti olması yolundaki çalışmaları hızla sürdürdüklerini söyledi.

Bursa Timurtaş Paşa Camii'nin minaresi restore edilecek!

Bursa’daki ilginç mimarisi ile dikkat çeken 618 yıllık Timurtaş Paşa Camii ile minaresi arasından yol geçiyor. Demirtaşpaşa Mahallesi Muhtarı İhsan Tozaklı, yazışmalar sonucunda cami minaresinin restore edileceğini belirtiyor.

Demirtaşpaşa İlkokulu´nda dönüşüm başlıyor!

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm alanlara müdahil olan ve eksiklikleri bir bir gideren Büyükşehir Belediyesi, kentin göbeğinde yer alan tarihi Demirtaşpaşa İlkokulu’nun yenilenmesi çalışmalarına da startı vermeye hazırlanıyor...

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Cami yenilenecek!

Avcılar Belediye Meclisi, Mustafa Kemal Paşa Merkez Cami’nin yenilenmesi için belediyeye ait 588 m²’lik arsanın bedelsiz olarak Diyanet İşleri Başkanlığı adına İlçe Müftülüğüne tahsisine oybirliğiyle karar vererek, caminin yeniden yapımının yolunu açtı.

Ağrı Ramazan Fuarı'nda İshak Paşa Sarayı'nın maketi sergilenecek!

882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek.

TMMOB Mimarlar Odası: Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nde çıkan yangın aydınlatılsın!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Şubesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı koruması altındaki tarihî Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün kül olmasının aydınlatılmasını istedi. Şubenin Genel Sekreteri Mücella Yapıcı,yaşanan olayla ilgili bir şaibe olup olmadığı araştırılsın

Demirtaşpaşa İlkokulu yenilenecek mi Haberi

Demirtaşpaşa İlkokulu yenilenecek mi


Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm alanlara müdahil olan ve eksiklikleri bir bir gideren Büyükşehir Belediyesi, kentin göbeğinde yer alan tarihi Demirtaşpaşa İlkokulu’nun yenilenmesi çalışmalarına da startı vermeye hazırlanıyor. Kendisinin de mezun olduğu okulla ilgili proje çalışmalarının sona erdiğini, çevre binaların kamulaştırmasının tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “İnşallah önümüzdeki günlerde yıkım işlemine başlayacağız. Yenileme çalışmaları bittiğinde; burası yeşil alanları, okulu ve hamamıyla insana huzur veren, geleneksel mimarinin tüm özelliklerini taşıyan ender bölgelerden biri olacak” dedi.


Başkan Altepe, Bursa’nın hemen her alanda gelişmesi ve Türkiye’ye lokomotif olması yolundaki çalışmaları hızla sürdürdüklerini ifade etti. Bu konuda tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak projeler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Altepe, bunlardan en önemlisinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’yle yapılan çalışmalar olduğunu kaydetti. Kalkınma ve...