16 / 05 / 2024

Demiryolu taşımalarının kısmi reizyonu

Demiryolu taşımalarının kısmi reizyonu

Uluslararası Demiryolu Taşımalarına İlişkin Sözleşme (COTIF) Hakkında Kısmi Reizyonun Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi meclise verildi. 

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Merkez Ankara projesinde L1, L2 ve L3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte o gelişmenşn detayları... 

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Düşler Vadisi'nde kısmi geçici kabul yapıldı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi kapsamında 0 Ada 3202 Parselde yer alan bazı blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte Düşler Vadisi projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Sembolgold çıldırmış! Altın küpeler sadece 679 TL'den başlıyor! Sembolgold 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Sembolgold'ta altın küpelerin fiyatları sadece 679 liradan başlıyor. Altın küpelerin hepsinde net yüzde 25 indirim başlatan Sembolgold'ta altın küpeler çok uygun fiyatlara satılıyor. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? 14 ayar altın küpe kaç TL? İşte Sembolgold fiyat listesi 1 Kasım 2022.

Altın küpe fiyatlarında net yüzde 20 indirim! Çılgın fırsatı kaçırmayın! Koçak altın küpe 5 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altın küpe fiyatları en çok araştırılan takı fiyatları arasında yer alıyor. Koçak'ta altın küpe fiyatlarında indirim başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpe fiyatları kaç lira? İşte Koçak altın küpe 5 Ekim 2022 fiyat listesi.

Tual Adalar'ın kısmi kesin kabulü ve kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tual Adalar Kısmi Kesin Kabul ve Tual Adalar Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Tual Adalar projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Küçükyalı kapsamındaki, 16772 Ada 1 Parseldeki B06, B07, B08 Konut, Otopark ve İşyeri Blokları, 16773 Ada 2 Parseldeki C04, C05 ve 16771 Ada 1 Parseldeki A05 İşyeri Bloklarının kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 1 Temmuz 2022'de onaylandı. 

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Nidapark Küçükyalı'da, 16773 ada 2 parselde yer alan C01 ve C02 Blokların kısmi kesin kabulü gerçekleştirildi. Kısmi kesin kabul tutanağı da 30 Haziran 2022 tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

Nidapark İstinye'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark İstinye 1353 Ada 4 Parsel 1, 2, 3, 4, 8, 15, 16, 17, 21, 22, 23, 24 Bloklar'ın kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmı geçici kabul tutanağı 2 Haziran 2022 tarihinde onaylandı. 

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Kuzey Yakası'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Kuzey Yakası) kapsamında, 982 Ada 3 Parsel (Eski 888 Ada 4 Parsel) C Blok Spor Alanının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Demiryolu taşımalarının kısmi reizyonu Haberi

Demiryolu taşımalarının kısmi reizyonu

Uluslararası Demiryolu Taşımalarına İlişkin Sözleşme (COTIF) Hakkında Kısmi Reizyonun Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi verildi. Teklif ile, Demiryolu ile Uluslararası Taşımalara İlişkin Hükümetlerarası Örgütün (OTIF) 29-30 Eylül 2015 tarihlerinde düzenlenen 12 nci Genel Kurulunda kabul edilen Uluslararası Demiryolu Taşımalarına İlişkin Sözleşme (COTIF) hakkında Kısmi Revizyon'un onaylanmasının uygun bulunması öngörülmektedir.

MADDE GEREKÇESİ

9 Mayıs 1980 tarihli Uluslararası Demiryolu Taşımalarına İlişkin Sözleşme (COTIF) ülkemiz tarafından 8/5/1985 tarihli ve 85/9458 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile onaylanmıştır. 

COTIF'e taraf ülkeler arasında uluslararası demiryolu taşımalarına ilişkin tek tip bir hukuk rejiminin uygulanması ve geliştirilmesini amaçlayan Demiryolu ile Uluslararası Taşımalara İlişkin Hükümetlerarası Örgütün (OTIF) 29-30 Eylül 2015 tarihinde düzenlenen 12'nci Genel Kurulunda, COTIF ile eklerinde yapılan ve demiryolu sektörünün karşılıklı işletilebilirliği bakımından ihtiyaç duyulan değişiklikler (Kısmi Revizyon)...