01 / 05 / 2024

Sembolgold çıldırmış! Altın küpeler sadece 679 TL'den başlıyor! Sembolgold 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Sembolgold çıldırmış! Altın küpeler sadece 679 TL'den başlıyor! Sembolgold 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Sembolgold'ta altın küpelerin fiyatları sadece 679 liradan başlıyor. Altın küpelerin hepsinde net yüzde 25 indirim başlatan Sembolgold'ta altın küpeler çok uygun fiyatlara satılıyor. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? 14 ayar altın küpe kaç TL? İşte Sembolgold fiyat listesi 1 Kasım 2022.



Altın indirimi Sembolgold'ta başladı. Çılgın fırsat niteliğinde olan bu indirim sayesinde küpeler sadece 679 liradan satılılıyor.Gün içerisinde şık bir kullanım sağlamanıza destek olan bu altın küpeler milyonlarca kedın tarafından tecih ediliyor.

 Peki altın küpe fiyatları ne kadar? 14 ayar altın küpe kaç TL? İşte Sembolgold fiyat listesi 1 Kasım 2022.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön