13 / 05 / 2024

Demiryürek İnşaat

Demiryürek İnşaat

Demiryürek İnşaat Genel Müdürü Ahmet Demiryürek, inşaat malzemeleri, hazır beton ve tuğla satışı yapan firmalarının 2014 yılında yeni inşaat projelerine yöneleceğini söyledi. Demiryürek, 12 bin metrekarelik tesislerinde 60 kişilik kadroyla hizmet veriyor.

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te Ramazan Parıltı tarafından kuruldu.

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Arman Tekyürek, Sebahattin Özçelik, Serhat Başak ve Serkan Şengül ortaklığında kuruldu.

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Özyürek, Mustafa Özyürek ve Yavuz Özyürek ortaklığında kuruldu.

Asilyürek İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilyürek İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mehmet Darçın kuruldu.

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

Çörekçiler İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çörekçiler İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çörek tarafından kuruldu.

Akyürek İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Lojistik Orman Ürün Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 TL sermaye bedeli ile Serhat Akyürek tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Demiryürek İnşaat Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demiryürek İnşaat Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile  Bertan Demiryürek tarafından kuruldu. 

Demiryürek İnşaat Haberi

Demiryürek İnşaat


Demiryürek İnşaat Genel Müdürü Ahmet Demiryürek, inşaat malzemeleri, hazır beton ve tuğla satışı yapan firmalarının 2014 yılında yeni inşaat projelerine yöneleceğini söyledi. Firmanın 1974 yılında faaliyete başladığını aktaran Demiryürek, halen 12 bin metrekarelik tesislerinde 60 kişilik kadroyla hizmet verdiklerini ifade etti. 


2012'yi yatırım ve projeler bazında 'bekleme yılı' şeklinde nitelendiren Demiryürek, "Özellikle bu yıl daha yoğun hissettiğimiz ve pek çok sektörde yaşanan nakit akış sıkıntısı bizi de olumsuz etkiliyor. Yılın ilk yarısını beklentilerimizin altında geçirdik, umudumuz yılın ikinci yarısında düzeleceğine yönelik" dedi. 2011 yılında 11 milyon 310 bin TL ciro elde ettiklerini, geçen yıl ise bu rakamı 16 milyon 821 bin TL'ye yükselttiklerini aktaran Demiryürek, bu yıl ise geçen yılın rakamlarını korumayı öngördüklerini ifade etti. Demiryürek, "Cirosal anlamda geçen yıl...