08 / 05 / 2024

Demre Belediyesi icra

Demre Belediyesi icra

Demre Belediye Başkanı İYİ Partili Okan Kocakaya, 2010- 2013 yıllarından kalan borç için belediyeye faiziyle 1 milyon 200 bin TL'lik  icra geldiğini söyledi.

Antalya Demre Belediyesi'nden satılık 76 iş yeri!

Antalya Demre Belediyesi, Antalya ili, Demre ilçesi, Beymelek Mahallesinde yer alan 76 iş yerini satıyor...

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

Antalya Demre'deki kaçak villaya 4. kez ret kararı! 

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villa için yıkım kararı çıkmış, yıkım için çalışmalar başlamıştı. Demre Belediyesi tarafından alınan yıkım kararına ilişkin yürütmenin durdurulması talebiyle açılan dava, 4'üncü kez reddedildi. 

Antalya Demre Sanayi Sitesi'nin inşaatı yeniden başladı! 

Antalya Demre Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde inşa edilen Yeni Demre Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Demre sahildeki büfeler ihaleyle kiraya verildi!

Antalya Demre Belediyesi'nin bünyesinde bulunan üç büfe açık ihale usulüyle kiraya verildi. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya önderliğinde yedi kişilik ihale komisyonu oluşturuldu.

Antalya Demre Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Antalya Demre Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında belediyeye ait mülklerden Ocak, Şubat Mart ayında kira ücreti almayacak. 

Demre Belediyesi'ne icra geldi!

Demre Belediye Başkanı İYİ Partili Okan Kocakaya, 2010- 2013 yıllarından kalan borç için belediyeye faiziyle 1 milyon 200 bin TL'lik  icra geldiğini söyledi.

Esenyurt Belediyesi'nin banka hesaplarına haciz mi kondu?

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktardığı ileri sürüldü...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne icra takibi mi başlatıldı?

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kamu Proje Müşavirliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi'nin 1 milyon 17 bin 995 lira alacağını ödemediği için icralık oldu...

Jet Fadıl ödeme yapamadı, Siirt Belediyesi icralık oldu!

Kamuoyunda ’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz, kendi imkanlarıyla yapacağını açıkladığı Siirt Belediyesi hizmet binasının kalan 5,5 milyon lira borcunu ödemeyince, binayı yapan firma tarafından belediyeye icra takibi başlatıldı.

Fadıl Akgündüz ödeme yapmayınca HDP'li Siirt Belediyesi icralık oldu!

Jet Fadıl olarak bilinen Fadıl Akgündüz, kendi imkanlarıyla yaptıracağını belirttiği Siirt Belediyesi hizmet binasının kalan 5,5 milyon TL borcunu ödemeyince, binayı yapan firma tarafından belediyeye icra takibi başlatıldı...

Yunanistan vatandaşından Fatih Belediyesi'ne icra takibi!

Arazisine Fatih Belediyesi tarafından ‘acele kamulaştırma’ yoluyla el konulan Yunanistan vatandaşı Danay Manias kazandığı dava sonrasında 33 milyon 985 bin TL'lik icra takibi başlattı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Demre Belediyesi icra Haberi

Demre Belediyesi icra

İYİ Partili Demre Belediyesi'ne 2010- 2013 yıllarından kalan borç için icra takibi başlatıldı. Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya yaptığı açıklamada “Hem iskelelere el koyulması, hem de 2010 yılında başlayan bir borcun 10 sonra tekrar akla gelmesi çok manidar. Biz bu borcu ödeyelim deyince bize yardımcı olmuyorlar. Buların hepsi muhalif belediye olmamızdandır” diye konuştu.

“2013 YILINDA DA TALEP EDİLEBİLİRDİ”

Demre Belediye Başkanı İYİ Partili Okan Kocakaya, 2010- 2013 yıllarından kalan borç için belediyeye faiziyle 1 milyon 200 bin liralık icra geldiğini söyledi. İcraya sebep olan tahsis için konuşan Kocakaya şöyle konuştu.

-Bu yerin tahsisi dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın sayesinde 2010 yılı Ekim ayı içerisinde, Demre'nin en güzel yeri olan Sülüklü Plajı ve Taşdibi Plajı...