04 / 05 / 2024

demre Kaymakam Murat Uz

demre Kaymakam Murat Uz

Demre Gökyazı Mahallesi'ne yeni bir ortaokul ihtiyacı, Yaylakaya Mahallesi'nin yeni bir ilkokul ihtiyacı, Üçağız Mahallesi'nin koruma imar planı ve Demre şehir içi yollarının asfalt sorunu dile getirildi.

Mardin Nusaybin'de terör mağdurlarına kira yardımı yapılacak!

Nusaybin Kaymakamı Murat Sarı, ilçedeki terör mağdurlarına kira yardımı yapılacağını açıkladı. Kaymakam Sarı, "Evleri yasaklı mahallelerde kalan vatandaşlarımızın, kriz masasına başvurarak kayıt yapmaları halinde ev kiralarını karşılayacağız." dedi.

Adıyaman Gölbaşı Fen Lisesi önümüzdeki yıl eğitime başlayacak!

ADIYAMAN'ın Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, 150 öğrenci ve 5 şube kapasiteli Gölbaşı Fen Lisesi'nin önümüzdeki yıl eğitime başlayacağını ifade etti.

Gülşehir Tuzköy Afat Evler Cami açıldı!

Nevşehir'in Gülşehir İlçesine bağlı Tuzköy mahallesinde Afat Evler cami açılışı yapıldı. Açılışa Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin , Belediye Başkanı Vahdi Arısoy , İşkur Müdürü İlhan Temel ve çok sayıda protokol ile vatandaş da katıldı.

Küçükçekmece Sultan Murat'a yeni cami inşa ediliyor!

Sultan Murat Mahallesi’nde İBB Meclisi İkinci Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ tarafından yapımı üstlenilen caminin temel atma törenine, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya da katıldı...

Bitlis Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi hizmete giriyor!

Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, yapımına geçen yıl başlanan ve şuan bitim aşamasına gelen Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi bitme aşamasına geldi!

Bitlis'in Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, yapımına geçen yıl başlanan ve şuan bitim aşamasına gelen Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Bitlis Tatvan'a yeni spor tesisi yapılacak!

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Fuar Alanı mevkiinde atıl durumda bulunan spor sahasının yerine yapılması planlanan spor tesisi için keşif incelemesinde bulundu.

Siirt Pervari'de öğretmenevi inşa ediliyor!

Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, ilçe merkezinde yapımı devam eden öğretmenevi inşaatında incelemelerde bulundu ve öğretmenevinin yeni eğitim öğretim yılında hizmet vereceğini söyledi.

Manisa'daki okullar yenileniyor!

Kula Kaymakamı Murat Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ilçe merkezinde 2015 yılı onarım programında olan Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesi ve Bekir Filiz Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

Bitlis Tatvan'da çevre temizliği başladı!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde halkın yoğun olarak kullandığı yüzme, mesire ve piknik alanlarında çevre temizliği yapılıyor. Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yapılan çalışma ile daha temiz bir Tatvan hedeflediklerini söyledi.

Nevşehir'e güneş enerjisi santrali kuruluyor!

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yaklaşık 70 bin metrekare alana 2,15 megavat gücünde güneş enerji santrali kuruluyor.Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin Murat Yıldız ve elektrik teknikeri Serdar Günay'dan proje hakkında bilgi aldı.

TOKİ Safranbolu Yazıköy kuraları çekildi!

TOKİ Karabük Safranbolu Yazıköy kura çekimi Safranbolu Kapalı Spor Salonu 'nda Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak katılımı ile gerçekleştirildi...

Kazan'ın yeni kaymakamı mahalleye dönüşen köyleri ziyaret etti!

Kazan'ın yeni kaymakamı Murat Duru, mahalleye dönüşen köyleri ziyaret etti, vatandaşlara "Devleti temsil eden kurumlar milletinden üstün değildir. Herkesin hakkı var üzerimde " dedi...

demre Kaymakam Murat Uz Haberi

demre Kaymakam Murat Uz

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle mahalle muhtarlarının katılımıyla ilçenin sorunları konuşuldu.


Demre Kaymakamlığı'nda ilçenin sorunlarına ilişkin toplantı düzenlendi. Toplantıya Kaymakam Murat Uz, Ak Parti Milletvekili Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Likya Uygarlıkları Müzesi Müdürü Nermin Karagöz, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Özen, Ziraat Odası Başkanı Musa Sarıca, daire amirleri ve 17 mahallenin muhtarı katıldı.


Toplantıda konuşan Kaymakam Murat Uz, "Sayın vekilimiz Mustafa Köse burada. Kendisi sorunlarımızı dinleyecek. Buradaki yönetici arkadaşlarımız, mahalle muhtarlarımız sorunlarını açık yüreklilikle dile getirsin. Mahalleyi en iyi bilen muhtardır. Kurumu en iyi bilen de yöneticidir. Sorunların dile getirilmesi, bizi mutlu eder. Sorun dile getirilirse çözüme kavuşur" dedi.


Daha sonra daire amirleri...