03 / 05 / 2024

demrede çürüyen yat

demrede çürüyen yat

Üç ağız Mahallesi Alan mevkisinde 3 yıl önce bilenmeyen bir nedenle Alan Koyu'nda yan yatan 16 metre uzunluğundaki 'Borazan' adlı turistik yat, çürümeye terk edildi.

84 dairelik sitede korkutan tablo: Çatlak kolonlar, dökülen beton parçaları ve çürüyen demirler tedirgin ediyor!

İstanbul Kartal’da 84 dairenin bulunduğu 3 bloklu sitenin kolonlarında oluşan çatlaklar, çürüyen demirler ve dökülen beton parçaları sitede yaşayanları tedirgin ediyor.

Gram altın bugün yarın 2.000 TL'yi görür mü? Yatırımcılar bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin!

Gram altın bugün Kaplaıçarşı'da 1.663 TL seviyesini test etti. Yeni rekora imza atan gram altın için 2.000 TL seviyesi bekleniyor. Peki gram altın bugün yarın 2.000 TL'yi görür mü? Yatırımcılar bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin!

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş, güncel olarak piyasa analizi yaptı ve görüşlerini paylaştı. Dolar, altın ve euro konuları hakkında tahmin yapan finans uzmanı İslam Memiş'in bu görüşleri yatırımcılar için önem arz ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı bir kez daha bu konular hakkında yorumlarını paylaştı. 

Borsada esen sert rüzgar yatırımcıların yüreğini ağzına getirdi! Analistler durumu değerlendirdi!

Borsada esen sert rüzgarlar yatırımcıları tir tir titretirken son 2 yılın en dip seviyesi görüldü. Analistler ise durum değerlendirmesi yaptı. İşte detaylar…

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

BAE inşaat sektöründe yatırımlarını azaltıyor!

Yabancı yatırımcıları ülkesine çekmek için Suriye ile yarışa giren BAE inşaat ve emlak sektöründeki yatırımlarını azalttı. 

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Afrika Şubesi (MÜSİAD Güney Afrika), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi panelde Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı...

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

OSB’lerden yatırımcılara çağrı: Şimdi yatırım zamanı!

İzmir’in önde gelen OSB başkanları, yatırımcılara “Bankalar da kredi faizlerini düşürüyor, yatırım iklimine girdik, bu fırsatı değerlendirmemiz gerek” çağrısı yaptı.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Yalova'daki Yürüyen Köşk bakıma alındı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk Yalova Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı. Köşk'teki çalışmalar bir hafta sürecek. 

Anderson Oliviera: İnşaat sektörüne yatırım yapabilirim!

Adana Demirspor’un dünyaca ünlü yıldızı Anderson, hakkında merak edilenleri anlattı. Anderson, Türkiye'de inşaat sektörüne yatırım yapabileceğini söyledi.

demrede çürüyen yat Haberi

demrede çürüyen yat

Üç ağız Mahallesi Alan mevkisinde 3 yıl önce bilenmeyen bir nedenle yan yatan 16 metre uzunluğundaki 'Borazan' adlı turistik yat, çürümeye terk edildi.  Üçağız Mahallesi Muhtarı Salih Çan, kısmen batan yatın geleceği hakkında bilgi sahibi olmadıklarını söyledi. Günübirlik tur yatının 3 yıl önce Alan Koyu'nda yan yattığını kaydeden Çan, "Yat, Ali Efeoğlu ve Mehmet Borazan'a ait. Mehmet Borazan yaşamını yitirdi. Yat, borcundan dolayı icralık. Ama ne gelen var, ne giden. Ne olacağını da bilmiyoruz. Ancak burada bir servet çiirüyüp yok oluyor. Ahşap bir yat. Motoru çalışır durumda ve deposunda yalan mevcut. Çürümeye terk edilen yattan yakıt sızması çevre kirlüiğine neden olur. Kekova, dünyaca ünlü bir turistik bölge. Yatın kaldırılmasını istiyoruz. Birkaç yıl içinde tamamen çürüyüp denizi kirletecek" dedi. 



Antalya...