28 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş, güncel olarak piyasa analizi yaptı ve görüşlerini paylaştı. Dolar, altın ve euro konuları hakkında tahmin yapan finans uzmanı İslam Memiş'in bu görüşleri yatırımcılar için önem arz ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı bir kez daha bu konular hakkında yorumlarını paylaştı. 



Altın ve döviz piyasalarındaki dalgalanma şu an pek çok yatırımcıyı endişelendiriyor. Bu konuda piyasa uzmanlarının görüşleri oldukça dikkat çekiyor. Euro, dolar ve altın konularında yeni tahminlerini paylaşan İslam Memiş, yatırımcıların dikkatini çekti. Özellikle de altın fiyatlarında dikkate alınması gereken noktaların üzerinde durdu. Aynı zamanda hisse senedi ve döviz fiyatları konularını da ele aldı. İşte Memiş'in güncel olarak altın ve döviz piyasalarında dikkat çekici görüşleri haberin devamında... 

Gram altında dikkate alınması gereken o fiyat değeri 

İslam Memiş, altın yatırımcılarının dikkat etmesi gereken bir noktayı öne çıkararak 1800 liranın üzerinde durdu. Bu fiyat, altının gelecek durumunu belirleyecek önemli bir değer olarak görülüyor. Memiş'in görüşlerine göre gram altın eğer 1800 liranın altında olursa düşüş eğilimi de devam edebilir.

Ons altın fiyatlarının geleceği hakkında Memiş, güncel seviyenin 1925 dolar olduğunu belirterek temmuz ayı boyunca 1860-1960 dolar aralıklarının takip edilmesini önerdi. 1960 seviyesinden sonra ons altın fiyatlarda gerileme olabileceği de öngörüldü. Gram altın fiyatlarında 1622-1632 lira aralıklarında dalgalanma gözlemleniyor. Memiş, dikkat edilmesi gereken seviyelere dikkat çekerek üst eşik olarak 1700-1800 lirayı alt eşik olarak 1550 ve 1450 aralıklarını belirtti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön