18 / 05 / 2024

denetçi belgesi ne demektir

denetçi belgesi ne demektir

Bakan Güllüce, "Yeni Türkiye yolunda şehirlerin alt ve üst yapıları kadar, insan boyutuna daha çok ağırlık verecek, şehrin ruha, ruhun da şehre yansıyacağı projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Sayıştay Başkanlığı resmen açıkladı: Denetçi yardımcısı adayı alınıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! 

Sayıştay Başkanlığı tarafından son dakika bir personel alımı açıklandı. Sayıştay Başkanlığı, boş bulunan 25 kadro için denetçi yardımcısı adayı alımı yapacak. Peki başvurular ne zaman? 

İskan nedir? İskan belgesi ne için kullanılır?

İskan kelimesi yapılar, binalar için sıklıkla kullanılan kelimeler arasında yer alır. Belediye tarafından verilen iskan, inşaatı bitirilen binaların ruhsatlı olmasını sağlar. Peki, iskan nedir? İskan belgesi ne için kullanılır?

Akmerkez GYO özel denetçi davası ne oldu?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirkete özel denetçi tayin edilmesi talebi ile açılan dava hakkında açıklama yaptı.

2020'de denetçi sayısı 3 bine çıkarılacak!

İmar barışının uygulamasında muhtemel suistimallerin önüne geçebilmek amacıyla 2020'de 3 bin Bakanlık personeline denetçi belgesi verilecek...

Yapı kayıt belgesi ne zaman verilecek?

Yapı Kayıt Belgesi 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışına başvurularak alınabiliyor. Peki, yapı kayıt belgesi ne zaman verilecek?

Yapı kayıt belgesi ne işe yarar?

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı olarak yapılmış yapılara alınan yapı kayıt belgesi ne işe yarıyor? Yapı kayıt belgesinin kullanım yerleri nerelerdir?

İmar affı için ne kadar ödenecek?

İmar affı kapsamında alınacak Yapı Kayıt Belgesi için belli oranlarda bedel ödenmesi gerekiyor. Peki, imar affı için ne kadar ödenecek?

Enerji kimlik belgesi çıkartmak için ne gerekir?

Eski binalar için enerji kimlik belgesi zorunluluğu Mayıs'ta başlıyor. Peki, enerji kimlik belgesi çıkartmak için ne gerekir? Enerji kimlik belgesi nereden çıkartılır?

Enerji kimlik belgesi ne zaman istenecek?

Enerji kimlik belgesi binalara verilen bir belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, enerji kimlik belgesi ne zaman istenecek? Enerji kimlik belgesi hangi binalara alınacak?

2017 çevre temizlik vergisi işyerleri için ne kadar?

Belediyeye ödenen vergiler arasında işyeri çevre temizlik vergisi de yer alıyor. Peki, 2017 çevre temizlik vergisi işyerleri için ne kadar?

Akfen GYO 2016 bağımsız denetçi raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO 2016 bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Özak GYO bağımsız denetçi raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Küçükçekmece Belediye Binası Enerji Kimlik Belgesi’ne kavuştu!

Türkiye'nin ilk BREEAM Yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliği taşıyan Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, ‘Enerji Kimlik Belgesi’ne kavuştu.

denetçi belgesi ne demektir Haberi

denetçi belgesi ne demektir


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında açıklamada bulundu Bakan Güllüce, "Yeni Türkiye yolunda şehirlerin alt ve üst yapıları kadar, insan boyutuna daha çok ağırlık verecek, şehrin ruha, ruhun da şehre yansıyacağı projeleri hayata geçireceğiz" dedi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünün çalışmaları hakkında açıklamada bulunun Bakan Güllüce, bakanlık olarak sadece bugünün şehirlerine, insanına, Türkiye'sine karşı sorumlu olmadıklarını, bugünden yarını inşa ve imar etmenin sorumluluğunu omuzlarında taşıdıklarını ifade etti. Yayımladıkları 'Yeşil Bina Yönetmeliği' ile önümüzdeki dönemde inşaat sektöründe yenilenebilir enerjiye dayanan, enerji verimli, çevre dostu, yerel malzemeler ile üretilmiş, sürdürülebilir yeşil binaların ve yerleşim alanlarının artırılması ve yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini belirten Bakan Güllüce ayrıca şu bilgileri verdi: "2011 yılında Enerji...