20 / 05 / 2024

denetimden sorumlu firma

denetimden sorumlu firma

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapı denetimden sorumlu firmaları yayınlayarak kamu oyuna bildirimde bulundu...

Fed yetkilisinden dijital para mesajı

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Denetimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Barr, Fed'in kendi dijital para birimini çıkarılmasıyla ilgili olarak "şu an için oldukça uzak" olduklarını ve bu konuda ABD Kongresi'nin yetkilendirmesine ihtiyaç duyduklarını açıkladı. İşte detaylar...

Halk GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şirketin Denetimden Sorumlu Komite için Raci Kaptan Kolaylı'nın başkan ve Fuat Gedik'in üye olarak seçilmesine karar verildi.

Deniz GYO'dan 250.2 milyon TL'lik brüt fon!

Deniz GYO, bedelli sermaye artırımı sonucunda elde edilen fonun kullanımına ilişkin Denetimden Sorumlu Komite raporunu yayınlandı. 

Halk GYO komite üyelerini görevlendirdi!

Halk GYO'nun  Denetimden Sorumlu Komite için  Raci Kaptan Kolaylı'nın (Bağımsız Üye)  "Başkan" ve Mehmet Tanrıverdinin "Üye" olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Atakule GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Atakule GYO, Kurumsal Yönetim Komitesi, Denetimden Sorumlu Komite, Riskin Erken Saptanması Komitesi oluşturulmasına karar verdi. Bu kapsamda, yönetim kurulu komite üyelerini açıkladı. 

Trend GYO 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçiyor!

Trend GYO'nun denetimden sorumlu komitenin de görüşü alınarak şirketin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için HSY Danışmanlık ve Bağımsız Denetim A.Ş'nin yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

TSKB GYO fon kullanım raporunu yayınladı!

TSKB GYO, Denetimden Sorumlu Komite tarafından hazırlanan bedelli sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımına ilişkin raporunu yayınladı. 

Trend GYO'nun yönetim kurulu üyeleri değişiyor!

Trend GYO, Denetimden Sorumlu Komite Üyeliği'ne Orhan Albayrak, Kurumsal Yönetim Komite Üyeliği'ne Ufuk Önçırak, Riskin Erken Saptanması Komite Bakanlığı'na Mustafa Saka, Riskin Erken Saptanması Komite Üyeliği'ne HishamYounis Yahya Qafisheh, seçilmelerine oy birliği ile karar verdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul komite raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul, halka arzdan elde edilen fonların kullanım yerlerine ilişkin denetimden sorumlu komite raporunu KAP'ta yayınladı.

Avrasya GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri Saliha Sasa ve Hüseyin Bürge'nin Denetimden Sorumlu Komite üyeleri olarak seçilmelerine, Saliha Sasa'nın Denetimden sorumlu komite başkanı olarak atanması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO yönetim kurulu üyelerini seçti! 

Avrasya GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine ilişkin tebliği gereğince Denetimden Sorumlu Komite oluşturulmasına, Kurumsal Yönetim Komitesi oluşturulmasına Riskin Erken Saptanması Komitesi oluşturulması kararlaştırıldı.

Alarko GYO 2020 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Alarko GYO'nun 2020 Hesap Dönemi Bağımsız Denetimini yapmak üzere, Denetimden Sorumlu Komitemizin önerileri doğrultusunda Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile sözleşme imzalasına Genel Kurulun onayına sunulmasına karar verildi.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İntema İnşaat'ın bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında; Denetimden Sorumlu Komite'nin Başkanlığına Hasan Toker Alban'ın, üyeliğine Zühal Atanan'ın getirilmesine, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin Başkanlığına Zühal Atanan'ın getirilmesine karar verildi.

denetimden sorumlu firma Haberi

denetimden sorumlu firma

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden:

26.06.2013 tarihli ve 28689 sayılı Resmi Gazete’de yer alan Vatan Yapı denetim Ltd.Şti. ile ilgili ilanda hem kuruluş ortağı hem de denetim elemanı olarak sorumlu tutulan Atilla KESTANLIOĞLU’nun (İnşaat Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No: 8266, Oda Sicil No: 13035) sadece kuruluş ortağı olarak sorumlu tutulması, denetim elemanı olarak sorumlu tutulan İhsan ALIN’ın (İnşaat Mühendisi, Uygulama Denetçisi, Denetçi No: 10955, Oda Sicil No: 12485), kuruluş ortağı olarak sorumlu tutulması ve bu durumun Resmi Gazete’de ilanının yapılması 02.09.2013 tarihli ve 7281 sayılı Makam Oluru ile uygun görülmüştür.

7613/1/1-1

—————

Alsel Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin denetim sorumluluğunda bulunan;

Karaman ili, Merkez ilçesi, 946 ada, 9 parsel üzerindeki 730025 YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun...