23 / 07 / 2024

denge inşaati mahal sancaktepe satılık

denge inşaati mahal sancaktepe satılık

Mahal Sancaktepe projesinde yüzde 1 KDV oranı ile ödeme yapılıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 141 bin 250 TL'den başlangıç gösteriyor...

Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla!

Vadi Mahal, Yalçınlar Group imzasıyla Büyükçekmece Gölvadisi'nde yükseliyor. Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Mostar Mahal Başakşehir yüzde 50 peşin kalanı 8 ay vade fırsatıyla!

Mostar Mahal Başakşehir projesi Başakşehir Vadi Konakları'nın hemen yanında yükseliyor. İntes Group imzasıyla hayata geçirilen projede yüzde 50 peşin, kalanı 8 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Mostar Mahal Başakşehir ile ilgili detaylar...

Yeni Gimat GYO 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Denge Yapı, Urfa Güneş Enerjisi projesi için Sega Solar ile anlaştı!

Denge Yapı tarafından kurulan Hilvan Enerji, 385 dönüm arazi üzerinde 23,5 megavatlık güneş enerjisi santralinin kurulum çalışmaları için Sega Solar ile anlaştı. 25 milyon euro'luk yatırım değerine sahip olan Urfa Güneş Enerjisi projesinin, Mayıs 2017'de devreye girmesi bekleniyor.

Yalçınlar Group BatıMahal için tüketici anketi yaptı!

Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, tüketici beklentilerinin kendileri için öncelik olduğunu, bundan dolayı yaptırdıkları araştırma ile BatıMahal'i şekillendirdiklerini söyledi.

Büyükçekmece Batı Mahal'in yüzde 45'i tamam!

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım ile hayata geçirdiği 2.markalı konut projesi BatıMahal’in yüzde 45'i tamamlandı.

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Mahal Sancaktepe Ada'da daireler peşinatsız satışa sunuldu!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Denge Yapı'dan Mahal Sancaktepe Ada’da çifte fırsat!

. Birikimlerini riske atmak istemeyen yatırımcılar için de büyük fırsat sunan Mahal Sancaktepe Ada İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe’de inşa ediliyor. Mahal Sancaktepe Ada’da 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyo

Mahal Sancaktepe’de bayram kampanyası başladı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinden bayram öncesi ev almak isteyenler için bir kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe'de Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde kampanyası!

Denge Yapı, tatil dönüşü ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerde 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası başlattı.

Mahal Sancaktepe’de 1+1'ler 150 bin TL'ye!

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da kampanya düzenledi.

Denge Yapı'dan ev sahibi olmak isteyenlere kampanya!

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da bir kampanya düzenledi.

denge inşaati mahal sancaktepe satılık Haberi

denge inşaati mahal sancaktepe satılık

Sancaktepe'de 15 bin 640 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı imzası taşıyor. Toplam 306 adet daireden oluşan projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. Mahal Sancaktepe Evleri 9 katlı 6 blok halinde yükseliyor.



Yüzde 1 KDV oranıyla konut satışlarının devam ettiği Mahal Sancaktepe Evleri'nde yüzde 5 ön ödeme, yüzde 20'lik tutar teslimde, kalan konut bedeli ise 120 aya kadar vade yapılıyor. Sancaktepe Mahal Evleri 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek.


Örnek 141 bin 250 TL'lik 2+1 dairenin ödeme planı;


7 bin 63 TL ön ödeme, 28 bin 250 TL teslimde, 120 ay 1.377 TL taksit.



Mahal Sancaktepe'de yer alan 74,43 metrekare 2+1 daireler 141 bin 250 TL, 95,68 metrekare 2+1 daireler 169 bin 350 TL'den, 111,07 metrekare...