02 / 05 / 2024

Denge Yapı Denge Towers iletişim

Denge Yapı Denge Towers iletişim

Denge Towers Sancaktepe projesi için ön talepler toplanıyor. Denge Towers Sancaktepe projesinde 120 adet daire ve 40 ticari birim yer alıyor...

Denge Towers Samandıra daire fiyatları!

Denge Towers Samandıra daire fiyatları 355 bin liradan başlayarak değişiyor. Denge Towers projesinde 120 adet daire ve 40 adet mağaza yer alıyor...

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kılıç tarafından kuruldu.

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Delen tarafından kuruldu.

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Altınbaş'tan denge koleksiyonu! Tüm denge koleksiyonu takılarda net yüzde 43 indirim! 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş, denge koleksiyonu ürünlerinde büyük indirim kampanyası başlattı. Denge kolye, yüzük, küpe ve bilekliklerde net yüzde 43 indirim fırsatı başladı. İşte Altınbaş 11 Kasım 2022 fiyat listesi.

Denge Dizayn Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Dizayn Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Kabakcı tarafından kuruldu.

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Güngören'de İdris Furat tarafından kuruldu!

Fer Yapı, Almanya'da 25 bin Euro'ya şirket kurdu!

Denge Yatırım'ın gayrimenkul proje geliştirilmesi alanında faaliyette bulunmak amacıyla yüzde 100 iştiraki olduğu Fer Yapı, Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.'ye ait olan Almanya'nın Hamburg şehrinde 25 bin Euro sermayeye sahip FER Delevopment GmbH şirketi kuruldu.

Denge Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Hamarat tarafından kuruldu.

Cari denge ağustosta 4.6 milyar dolar açık verdi!

Merkez Bankası tarafından açıklanan ödemeler dengesi istatistiklerine göre, cari denge ağustos ayında 4 milyar 631 milyon dolar açık verdi. Beklenti cari dengenin 4.6 milyar dolar seviyesinde açık vereceği yönündeydi.

Denge Constructıon Yapı Sistemleri Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Constructıon Yapı Sistemleri Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurper Denizoğlu tarafından kuruldu.

Denge Yatırım Holding'e idari para cezası!

Denge Yatırım Holding'de senarist ve yapımcı Tayyar Raci Şaşmaz'ın hisse satışının ardından yükümlülüklerin yerine getirilmemesi sebebi ile payları satın alan Mustafa Uğur Bayraktar'a idari para cezası verildi.

Yeni Gimat GYO 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Raci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz!

Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı.

Denge Yapı Denge Towers iletişim Haberi

Denge Yapı Denge Towers iletişim


İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de yükselen Denge Towers projesi Denge Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Denge Towers projesi 6 bin 40 metrekare alanda inşa ediliyor.


Denge Towers Sancaktepe projesi 120 adet daire ve 40 adet ticari birimden meydana geliyor. Denge Towers Sancaktepe projesinde ön talepler toplanıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor.



Denge Towers Sancaktepe teslim tarihi!


Denge Towers Sancaktepe teslim tarihi Temmuz 2017 yılı olarak belirtildi. Denge Towers, Denge Yapı'nın bölgedeki üçüncü projesi olma özelliğini taşıyor.


Denge Towers Sancaktepe projesinde seyir terası, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, spor alanları, butik alışveriş merkezi, kapalı otopark, basketbol sahası gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Tel: 0216 377 2778

Web: www.dengetowers.com 

Gülcihan...