28 / 04 / 2024

Denge Yapı güneş enerjisi santrali

Denge Yapı güneş enerjisi santrali

Konut sektöründe adını sıkça duyduğumuz Denge Yapı, şimdi de enerji sektörüne giriyor. Urfa Güneş Enerjisi projesi için gerekli imzaları atan Denge Yapı, 340 dönüm arazi üzerine 20 megavatlık güneş enerjisi santrali kuruyor.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Seçime yaklaşık bir ay kaldı. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuç ekonomiyi nasıl etkileyeceği merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. 15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın!  

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Mars'ta görüntülenen gizemli yapı görenleri şaşırttı! Ne olduğunu kimse açıklayamadı

İnsanlığın merakını günden güne celbeden Mars'ta görüntülenen gizemli yapı esrarını koruyor. Mars'ta yaşayan bir tür ya da canlının var olup olmadığını merak eden araştırmacıların karşısına çıkan gizemli bölgenin ne olduğuna ilişkin kesin bir açıklama yapılamadı.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal Yüksel tarafından kuruldu. 

Era Güneş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Güneş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Güneş tarafından kuruldu. 

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Uğurlu tarafundan kuruldu.

Güneş Esam Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Esam Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Salih Güneş tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi Tayfun Güneşkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu .

Denge Yapı güneş enerjisi santrali Haberi

Denge Yapı güneş enerjisi santrali

Yenilenebilir sınırsız enerji kaynağı güneşi, yatırıma çevirmek isteyen Denge Yapı, önümüzdeki günlerde enerji sektörüne girmeye hazırlanıyor. 340 dönüm arazi üzerinde 20 megavatlık güneş enerji santralinin kurulumunu gerçekleştirmeyi planlayan Denge Yapı, projesini Urfa'nın Hilvan ilçesinde gerçekleştiriyor.

Uzun yıllardır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Denge Yapı, yeni yatırımların peşinde. Özellikle Türkiye'nin en büyük ihtiyacı olan enerji yatırımlarına adım atan Denge Yapı, Urfa Güneş Enerjisi projesi için gerekli imzaları attı. 25 milyon euro'luk yatırım değerine sahip olan projenin altı ay içinde imar çalışmalarının tamamlanması planlanıyor. İkinci altı ayda ise Urfa tesislerine güneş enerjisi panellerinin yerleştirileceğini söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, önümüzdeki aylarda yatırım çalışmalarına başlayacaklarını ve 2017 Nisan ayında ise projenin tamamlanarak enerji üretimine geçeceklerini açıkladı.


“Yatırım maliyeti 7-8 sene içinde kendini...