22 / 07 / 2024

denge yapı peşinat

denge yapı peşinat

DENGE Yapı, İstanbul'da Sancaktepe'de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde kampanya başlattı. Kampanyada daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl erteleniyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da başlatılan bayram kampanyası kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son tarih 23 Haziran olarak açıklandı.

Sur Yapı Vitrin Antalya'da  2 milyon TL peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı tarafından Antalya'da inşa edilen Vitrin Antalya projesinde   2 milyon peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sur Yapı Vitrin Antalya'da konut fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Cevher'de yüzde 35 peşinat 48 ay vade fırsatı!

Sur Yapı Cevher projesinde yüzde 35 peşinat 48 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sur Yapı Cevher'de  daire fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Cevher projesi ile ilgili ayrıntılar...

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatı!

Ege Yapı'nın Kekliktepe projesinden yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Söz konusu projede 73 müstakil villa bulunuyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan 3 bin TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! Faiz de peşinat da yok! 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile herkes koşulsuz ev sahibi oluyor. Kişiye özel ödeme yöntemi sunulan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'nda faiz de peşinat da yok. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya'da peşinat 0'landı!

Sur Yapı Antalya projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında proje için ödenecek peşinat tutarı 0'landı.

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründeki 61 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Soyak Konforia'da peşinat taksitle ödeniyor!

Soyak Konforia'da peşinat taksitle ödeniyor... Soyak Konforia projesinde 60 ay 0 faizle, 120 ay 0,50 faizle ödemeler yapılıyor. Peşinat ise taksitle tamamlanıyor.

Ondörtüç Pendik'te vadeli peşinat fırsatı!

İnsay Yapı'nın Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinde kişiye özel ödeme imkanları ve vadeli peşinat fırsatı sunuluyor. Projede daireler bu ay içinde teslim edilecek..

Evora Denizli'de 17 bin 600 TL'den başlayan peşinat fırsatı!

Evora Denizli'de 17 bin 600 TL'den başlayan peşinat fırsatı ile ev sahibi olunuyor.  Evora Denizli   projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle  Teknik Yapı  tarafından inşa ediliyor. 

DKY Lokum Evler'de 120 ay 0 peşinat!

Teslimlerin hemen yapıldığı Tuzla Lokum Evler'de ödeme planı kapsamında 120 ay 0 peşinat imkanı sunuluyor. Proje DKY İnşaat imzası taşıyor...

Moment İstanbul'da 3 bin 990 TL peşinat fırsatı!

Moment İstanbul projesinde 3 bin 990 TL peşinat vererek daire sahibi olunabiliyor. Proje AC Yapı tarafından İstanbul Kartal'da inşa ediliyor...

Porta Vadi'de 0 peşinat 0 faiz fırsatı!

Porta Vadi projesi Tüm Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere bölgesinde yükseliyor. Porta Vadi projesinde sıfır peşinat ve sıfır faiz imkanı sunuluyor....

denge yapı peşinat Haberi

denge yapı peşinat

DENGE Yapı, İstanbul'da Sancaktepe'de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde kampanya başlattı. Kampanyada daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl erteleniyor. Mahal Sancaktepe'de 1+1 dairelerin fiyatı 150 bin liradan, Mahal Sancaktepe Ada'da ise 2+1 tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan...