02 / 05 / 2024

denge yapının sahibi

denge yapının sahibi

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 7 şubat Pzar günü gerçekleştirilecek.

Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız! Peki bunun bedelini kim öder?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten 'Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız!' diyerek bunun bedelini kimlerin ödediğini açıkladı. İşte o paylaşım...

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Antalya'da 105 kaçak yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi!

Antalya'da müfettişler, özellikle denize yakın hazine arazilerinde hak sahibi olmak için 1 Ocak 2018 sonrasında yapıldığı tespit edilen 105 kaçak yapının Yapı Kayıt Belgesi'ni iptal etti. 

Sütlüce’de yıkılan binanın sahibi Arda Turan'a dava açacak!

Sütlüce’de temel kazısı sonucunda çöken binanı sahibi Mesut Ertürk, kazı yapılan arsanın sahibi Arda Turan’a sitem ederek, ''Arda aramazsa dava açacağız'' dedi.

Denge Yapı 60 ay 0 faiz kampanyasını bayrama kadar uzattı!

Konut ve ticari üniteleriyle Sancaktepe'ye yeni bir soluk getiren Denge Yapı, ağustos ayı için başlattığı kampanyasını bayrama özel uzatma kararı aldı.

Ege Yapı’nın internet sitesine Üstün Başarı Ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan gözaltına alındı!

Dün yapılan Akfa Holding merkezli operasyon kapsamında önemli bir isim daha gözaltına alındı. Gözaltı listesinde adı bulunan Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan da gözaltına alındı.

Makrom Yapı'nın 6 yöneticisi tutuklandı!

Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticilerine yönelik yapılan operasyonda tutuklanan isimler belli oldu. Aralarında şirket sahibi Lütfü Bakırcı'nın da olduğu 6 kişi tutuklandı.

Makrom Yapı'nın yöneticisi Lütfü Bakırcı tutuklandı!

Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticilerine yönelik yapılan operasyonda tutuklanan isimler belli oldu. Aralarında şirket sahibi Lütfü Bakırcı’nın da olduğu 6 kişi tutuklandı. Osman Nuri Bakırcı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticileri gözaltına alındı!

Makrom Yapı’nın sahibi ve yöneticileri hakkında gözaltı kararı alındı. Hakkında gözaltı kararı bulunan 24 kişiden 18’i dün gözaltına alındı. 800’e yakın kişinin mağdur olduğu projelerin tanıtımlarını ise şarkıcı Petek Dinçöz yapmıştı.

İşte Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın yeni işi!

Taşyapı’nın patronu Turanlı, “Türkiye’nin geleceği için sanayi gelişmeli” diyerek atık yağları toplayıp biyoyakıt üreten bir fabrika kurdu. Şimdi hedef, toplam yatırımı 500 milyon dolara taşımak

Denge Yapı'dan ev sahibi olmak isteyenlere kampanya!

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da bir kampanya düzenledi.

denge yapının sahibi Haberi

denge yapının sahibi

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile evleniyor.


Mustafa Bayram ile Rumeysa Çizmeci'nin nikahı 7 Şubat 2016 Pazar günü saat 14:30'da Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak Denge Yapı ailesini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...