02 / 05 / 2024

Deniz Aslan özgeçmiş

Deniz Aslan özgeçmiş

Mimar Deniz Aslan kimdir? Deniz Aslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Deniz Aslan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Deniz Aslan...

Deniz Aslan kimdir?

8. Ulusal Mimarlık Ödülleri kapsamında Proje Dalı ve Düşler Düşünceler Başarı Ödülleri sahibi olan Mimar Deniz Aslan kimdir? Deniz Aslan, bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Araç sahiplerine şok haber: İkinci ek MTV mi geliyor?

Geçen sene Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 4 kez ödendi. MTV 2024'te yüzde 58,46 artarken milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren MTV kararı sonrası gazeteci Deniz Zeyrek çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. İkinci bir ek MTV mi geliyor?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Deniz GYO 2022 yılının ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları açıklandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Kemal Deniz Bozkurt: Esenyurt'ta dere yatağına imar izni verilmiş!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, selden etkilenen bölgelerdeki yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Su baskınlarının geçmişte yapılan imar hataları sebebiyle yaşandığını vurgulayan Bozkurt, "Burası dere kotunun altında bir yer, buraya imar verilmiş. Bu kabul edilir bir şey değil" dedi

Deniz GYO kar payı dağıtacak mı? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Dağıtılabilir dönem karı oluşmaması sebebiyle kâr dağıtımı yapılmamasına, dönem zararı tutarının "Geçmiş Yıl Zararları" hesabına aktarılmasına karar verildi...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Rize Şehir Hastanesi deniz dolgusu üzerinde mi yapılacak?

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize Şehir Hastanesi'ne ilişkin Başbakan Yıldırım'a 4 soru sordu..

Suv Yapı Mi'Marin Ayayorgi nerede? İşte lokasyon!

Deniz manzarasına hakim konumda yer alan Suv Yapı Mi'Marin Ayayorgi projesi 25 konuttan meydana geliyor. Proje Ayayorgi koyuna 300mt yürüme mesafesinde konumlandırılıyor..

  Suv Yapı Mi'Marin Ayayorgi nerede? İşte lokasyon!

Deniz manzarasına hakim konumda yer alan Suv Yapı Mi'Marin Ayayorgi projesi 25 konuttan meydana geliyor. Proje Ayayorgi koyuna 300mt yürüme mesafesinde konumlandırılıyor..

Çeşme Mi'Marin Ayayorgi teslim tarihi!

Çeşme Mi'Marin Ayayorgi teslim tarihi 2019 yılının yazı olarak belirtiliyor. Ayayorgi projesinde daireler deniz manzarasını görüyor.

Mi'Marin Ayayorgi Çeşme satılık!

Suv Yapı tarafından hayata geçirilen Mi'Marin Ayayorgi Çeşme satılık daireler deniz manzaraları. Mi'Marin Ayayorgi projesinde 4+1'lere ait özel havuz bulunuyor...

Deniz Aslan özgeçmiş Haberi

Deniz Aslan özgeçmiş

Deniz Aslan kimdir?

İstanbul 1964 doğumlu Deniz Aslan lisans derecesini İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümünden almıştır. 


Yüksek Lisans derecesini ise Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Peyzaj Planlama Programında, " Peyzaj Mimarlığı Açısından İstanbul Boğazının Yeşil Dokusunun Tarihi Süreci ve Halkın Kullanımına Açılmış Rekreatif Alanların İrdelenmesi" tezi ile yapmıştır. 


2000 Yılında İ.T.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Mimari Tasarım üzerine Doktora derecesini almıştır. Aslan,(Arda İnceoğlu ile beraber) Denizli Tenis Kulübü projesi ve Ortaköy Musevi Mezarlığı Projeleri ile Genç Mimarlar ödülünü kazanmıştır. 


8. Ulusal Mimarlık Ödülleri programı kapsamında, ABS Merkez Binası Projesi ile tasarımında birlikte çalıştığı Arda İnceoğlu, İpek Yürekli, Sevim Aslan ve Cem Altun Mimarla birlikte Proje kapsamında Ulusal Mimarlık ödülüne hak kazanmıştır. 


Gene aynı ödül programı kapsamında, "Hayaller ve Düşünceler" kategorisinde, küratörlüğünü...