02 / 05 / 2024

Deniz Aslan projeleri

Deniz Aslan projeleri

Mimar Deniz Aslan kimdir? Deniz Aslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Deniz Aslan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Deniz Aslan...

Deniz Aslan kimdir?

8. Ulusal Mimarlık Ödülleri kapsamında Proje Dalı ve Düşler Düşünceler Başarı Ödülleri sahibi olan Mimar Deniz Aslan kimdir? Deniz Aslan, bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Deniz Köken Eyüpsultan projelerini anlattı!

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken Eyüpsultan'da hayata geçireceği projeleri anlattı.

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Crystal Lagoons denizi olmayan şehirlere deniz götürecek!

Çölde bile yapay denizler inşa eden Crystal Lagoons, Türkiye’ye adım attı. Hedefinde konut ve resort otel projeleri olan Crystal Lagoons, denizi olmayan şehirlere de ‘deniz götürmeyi’ planlıyor. Şu ana kadar 40 projeye teklif sunuldu

Deniz manzaralı konutlar müteahhide sınıf atlatıyor!

Deniz ve göl manzarası sunan gayrimenkul projeleri müteahhitlik firmalarını olduğu kadar alıcıları da çekmeyi sürdürüyor. Hızlı ve yüksek satış rakamlarına sahip olan bu projeler müteahhit için bir prestij unsuru da olabiliyor.

İşte deniz manzaralı 17 markalı konut projesi!

Markalı konut üreticilerinin hayata geçirdikleri projelerle İstanbul, İzmir ve Bodrum'da deniz manzaralı bir evde oturmak artık hayal olmaktan çıktı. Özellikle İstanbul'da Marmara Denizi ve Adalar manzaralı konut projeleri dikkat çekiyor...

İstanbul'daki deniz manzaralı konutların hesaplı satıldığı bölgeler!

İnşaat firmalarının son dönemde hayata geçirdikleri projelerle birlikte İstanbul’da deniz manzaralı bir evde oturmak da hayal olmaktan çıktı. Markalı konut projeleri uygun fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Bursa Büyükşehir'in 2016 bütçesinde aslan payı ulaşıma!

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 198 milyon 122 bin TL olan 2016 yılı yatırım bütçesinde 443 milyon TL ile aslan payını ulaşıma ayırdı.

Deniz Aslan kimdir?

Mimar Deniz Aslan kimdir? Deniz Aslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Deniz Aslan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Deniz Aslan...

Aslan Bilgi: Kıyı Tasarımı Projesi Narlıdere'den uzak!

İzmir'in deniz kıyısındaki en güzel ilçelerinden biri olan Narlıdere, sahilini kullanamıyor. Narlıdere AK Parti İlçe Başkanı Aslan Bilgi, "61 bin nüfusu olan Narlıdere'de insanlar sahili sadece seyrediyor" dedi

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm dolandırıcıları şimdi de İzmir'de!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projeleri için uygun ilçelerde 'çantacı' olarak adlandırılan ve ilk olarak İstanbul'da ortaya çıkan firmaların, şimdi de gözünü İzmir'e diktiğini söyledi...

Hüseyin Aslan'dan kentsel dönüşümde dolandırıcı uyarısı!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projeleri için uygun ilçelerde ’çantacı’ olarak adlandırılan ve ilk olarak İstanbul’da ortaya çıkan firmaların, şimdi de gözünü İzmir’e diktiğini söyledi.

Triyanda Evleri Deniz Restoran'da tanıtıldı!

İnşaat sektöründe emin adımlarla ilerleyen Egesel İnşaat, İzmir Torbalı Ayrancılar'da hayata geçireceği 'Triyanda Evleri'ni Deniz Restoran'da tanıttı. Toplantıya Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da katıldı

DS Peyzaj Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

DS Peyzaj Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Selin Etkinöz Tunçer, Sevim Aslan, Deniz Aslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz Aslan projeleri Haberi

Deniz Aslan projeleri

Deniz Aslan kimdir?

İstanbul 1964 doğumlu Deniz Aslan lisans derecesini İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümünden almıştır. 


Yüksek Lisans derecesini ise Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Peyzaj Planlama Programında, " Peyzaj Mimarlığı Açısından İstanbul Boğazının Yeşil Dokusunun Tarihi Süreci ve Halkın Kullanımına Açılmış Rekreatif Alanların İrdelenmesi" tezi ile yapmıştır. 


2000 Yılında İ.T.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Mimari Tasarım üzerine Doktora derecesini almıştır. Aslan,(Arda İnceoğlu ile beraber) Denizli Tenis Kulübü projesi ve Ortaköy Musevi Mezarlığı Projeleri ile Genç Mimarlar ödülünü kazanmıştır. 


8. Ulusal Mimarlık Ödülleri programı kapsamında, ABS Merkez Binası Projesi ile tasarımında birlikte çalıştığı Arda İnceoğlu, İpek Yürekli, Sevim Aslan ve Cem Altun Mimarla birlikte Proje kapsamında Ulusal Mimarlık ödülüne hak kazanmıştır. 


Gene aynı ödül programı kapsamında, "Hayaller ve Düşünceler" kategorisinde, küratörlüğünü...