05 / 05 / 2024

Deniz Atabay

Deniz Atabay

Aydın’ın Didim ilçesinde, yasağa rağmen çatı katlarda kolon kullanılmadan yığma tuğla üzeri betonarme atılarak yaşam alanların oluşturulması belediyeyi harekete geçirdi.

Deniz Atabay: Her bölgenin master planı olmalı!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Her bölgenin master planı olmalı. Turizm doğa çevre ve güzle binalar demek. Doğaya katletmeyecek onu geri plana itecek yapılaşmanın olmaması demek." dedi.

Didim'de daire fiyatlarının ucuz olmasıyla nüfus arttı!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim'in nüfusunun 73 bine çıkmasıyla ilgili değerlendirmesinde planlamaların nüfusa göre yapılması gerekliliğine dikkat çekti ve nüfus artışının daire fiyatlarının ucuz olmasından dolayı olduğunu belirtti...

Turizm kenti olmak için yatak kapasitesi artmalı!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, ilçede 2015 yılı içerisinde yeni yatırımların geleceğini belirterek, bunların tamamlanması ile ilçenin turizmde yeni hedeflere doğru yol alacağını ifade etti.

Deniz Atabay orman kampını ziyaret etti!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay belediye tarafından işletilen "Tavşan Burnu Tabiat Parkı ve halk arasında Didim Orman Kampı olarak bilmen alanın ilçenin vitrini olacağını belirtti.

9 günlük bayram tatili dolayısıyla iç turizm hareketlendi!

Kuşadası ve Didim'de 9 günlük bayram tatili dolayısıyla iç turizm hareketlendi. Kuşadası limanında yanaşan gemiler hem turizmciyi hem de esnafın yüzünü güldürdü. Didim'de tatilciler Altınkum sahilini doldurdu

Didim'de kule kavgası bitmiyor!

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile birlikte 4 kişinin savcılık ifadeleri ortaya çıktı. Suçlamalarla ilgili olarak konuşan Atabay'ın avukatı ''Belediyenin, yıkım için harekete geçtiği ve bir firma ile anlaştığı süreçte bu iddialar gündeme getirildi'' dedi.

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Didim'de baraka ve gecekondular yıkılıyor!

Aydın Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Fevzipaşa mahallesinde deniz kıyısında bulunan baraka ve gecekonduların yıkıldığını açıkladı.

Aydınlı imar planı mağdurlarına BŞB’den müjde!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 1/25 binlik imar planı ile Didim'de bazı bölgelerin imarı iptal edilmesi nedeniyle başlayan olayda olumlu gelişmeler yaşandı. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, bölgede yeri olanların haklarını alacaklarının sözünü verdi.

Didim'e Demokrasi Meydanı Parkı!

Didim Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı Belediye başkanı Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Gündemde var olan "15 Temmuz Demokrasi Parkı" ismi verilmesi konusu meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edildi.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı kabul edildi!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçeye kültür merkezi ve amfi tiyatro kazandırma noktasında adımların atıldığını söyledi. Atabay, ''Poje çalışmaları başlayacak ve iki dosyada da aynı anda yürütülecek. Amfi tiyatroyu 2.koy bölgesinde düşünülüyor''dedi.

Didim Akbük’e yeni parklar kazandırılıyor!

Didim Belediyesi tarafından Türkiye’nin önemli tatil beldelerinden olan Akbük’e yeni parklar kazandırılıyor. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Ağustos ayına kadar parkı hizmete açmayı planladıklarını dile getirdi.

Didim'de kreş ve kadınlara yönelik imalathane kurulacak!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay sosyal belediyecilik kapsamında Didim Belediyesi bünyesinde kreş ve Kadınlara yönelik imalathane kurulacağını müjdeledi.

Ahmet Deniz Atabay: Sedef Koy hak ettiği değere kavuşuyor!

Didim Belediyesi sorumluluk alanında bulunan Mavişehir Mahallesi SedefKoy Mevkii’deki yenileme ve düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Deniz Atabay: Her bölgenin master planı olmalı!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Her bölgenin master planı olmalı. Turizm doğa çevre ve güzle binalar demek. Doğaya katletmeyecek onu geri plana itecek yapılaşmanın olmaması demek." dedi.

Didim Yalı Caddesi projesine dönüşüm ödülü verildi!

12 Mart tarihinde İzmir’in Seferihisar ilçesinde gerçekleşen Sosyal Demokrat Yerel Yönetimler proje (SODEM) ödülleri kapsamında Didim Belediye Başkanı A. Deniz, Atabay Yalı Caddesi Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesiyle ödüle layık görüldü.

Ahmet Deniz Atabay'a konut projelerinin durması hakkında suç duyurusu!

Didim'de Süryani vatandaşlar tarafından gerçekleştirilen konut projelerini, belediye meclisi kararı olmadan tek başına durduran Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında, Didim Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Didim Belediye Meclisi Ocak toplantısında imar görüşüldü!

Didim Belediye Meclisinin 2016 yılı ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Meclisin 2016 yılında tatil yapmaması konusunda oy birliğiyle karar alınırken Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi.

Deniz Atabay Haberi

Deniz Atabay

Aydın'ın Didim ilçesinde, yasağa rağmen çatı katlarda kolon kullanılmadan yığma tuğla üzeri betonarme atılarak yaşam alanların oluşturulması belediyeyi harekete geçirdi.


İlçede yüzlerce apartman çatı katlarında yaşam alanları oluşturulurken, Didim'de 2015 Nisan ayı Belediye Meclisi toplantısında Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay tarafından meclise verilen çatı katlarının ahşap ya da çelik yapılması konusundaki önerge, Didim Belediyesi İmar Komisyonu raporu doğrultusunda görüşülerek, Didim Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında oy çokluğuyla kabul edilişti.


Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, haftalık olan toplantıda gazetecilerin çatı kat yönetmenliği ile ilgili sorusu üzerine yaptığı açıklamada, ilçenin birinci derecede deprem riski yüksek olan bir bölge olduğunu anımsatarak, daha önceden çatı kat inşaatı tamamlanmış yüzlerce riskli yapının olduğunu, 2015'te belediye meclisinden çıkan bir karala ahşap ya da çelik yapılması konusundaki...