06 / 05 / 2024

deniz çakır kuruçeşme ev

deniz çakır kuruçeşme ev

Deniz Çakır evinin kapılarını InStyle-Home dergisine açtı. İşte Ünlü oyuncunun 190m2’lik muhteşem evi...

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Çeşme'de gayrimenkul yatırımlarına katlanarak artıyor! Fiyatlar yerinde durmuyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) bünyesinde hizmet veren önde gelen emlak komisyoncularından Özgür Korkmaz, Çeşme'de artan talebin  konut fiyatlarını da artırdığını söyledi. İşte detaylar...

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kuruçeşme'de 274.8 milyon TL'ye icradan satılık yalı!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde yer alan yalıyı 274 milyon 784 bin 571 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kocaeli Kuruçeşme Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Kuruçeşme Tramvay hattında imzalar atıldı.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye sattı!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’de yaşadığı villayı geçtiğimiz haftalarda satmıştı. 125 milyon TL’ye satılan evin yeni sahibi Mustafa Aktaş çıktı.

Kuruçeşme'de 7 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde bulunan evi satışa çıkardı. Söz konusu kargir evin satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi. 

Mimar Bruno Taut’un Kuruçeşme’deki evi satışa çıktı!

İstanbul’un sembol evlerinden mimar Bruno Taut’un tasarladığı Kuruçeşme’deki ‘Taut’un evi’ 20 yıl sonra satışa çıktı. Japon esintili villaya 95 milyon TL değer biçildi.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım istifa etti!

CHP’li Çeşme Belediye Meclisi Üyesi Aybars Yıldırım otel ruhsatı aldığı binayı 6 katlı, 29 daireli apartmana döüştürerek satışa çıkardı. Kaçağı ortaya çıkarınca Yıldırım imar komisyonu üyeliğinden istifa etti.

deniz çakır kuruçeşme ev Haberi

deniz çakır kuruçeşme ev

Deniz Çakır, Kuruçeşme sahili üzerinde yer alan, altmışlı yıllarda inşa edilen Boğaz’a nazır bir apartman dairesi seçmiş yaşamak için kendine 12 yıldır İstanbul’da yaşayan oyuncunun dördüncü evi olmuş.



“Arnavutköy, Beşiktaş, Nişantaşı ve son durak Kuruçeşme. Ama en çok burayı sevdim galiba. İlk gördüğüm anda bana güzel bir duygu geçirdi ev. Daha önceki evlerimde ben toparlayıcı rolünde olmuştum. Belki de Oğlak burcu olma özelliğimden… Ama burada tam aksini deneyimliyorum her gün. Sanki bu ev beni toparladı ve içinde bu yüzden çok huzurlu hissediyorum kendimi. Deniz gören, güzel ışık alan ve aynayla kaplı böyle bir eve ihtiyacım varmış meğer benim. Hiçbir evimde kendimi bu kadar seyretmemiştim.”



Evin içi oldukça zevkli tasarlanmıştı. Ben sadece eskimiş duvar kağıtlarını aslına uygun yeniledim o kadar....