06 / 05 / 2024

Deniz Dokgöz biyografisi

Deniz Dokgöz biyografisi

Deniz Dokgöz, 2004 yılında Ferhat Hacıalibeyoğlu ve Orhan Ersan ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. Peki Deniz Dokgöz kimdir? İşte biyografisi...

Yatırımcılar soruyor: Konut ne zaman alınır, ne zaman satılır? 

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, konut alım satımının yılın belli dönemlerinde daha yoğun olduğunu belirtti. Peki ne zaman konut alınır, ne zaman satılır?

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Tüzüner tarafından kuruldu.

ŞOK'tan yaz kataloğu: Deniz şortu 99,95 TL'ye, güneş spreyi 330,90 TL'ye yüzücü gözlüğü 39,95 TL'ye düştü

ŞOK market 31 Mayıs Çarşamba tarihli ikinci bir indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu katalogta deniz şortundan güneş kremine, plaj havlusundan yüzücü gözlüğüne kadar yaz ürünleri yer aldı. İşte ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor?

Mart başında başlayan emlak vergisinin ilk taksidini ödeme süresi yarın sona eriyor. Peki emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor? 

Deniz GYO, Başakşehir Hoşdere'deki 1 bağımsız bölümü 967.6 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, 268 ada 1 parselde konumlanan, G Blok içerisinde yer alan 34 no.'lu 1 adet bağımsız bölümü 2 Aralık 2021 tarihinde KDV dahil 967 bin 600 TL bedel ile sattı.

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Yağız Karlıdağ  tarafından kuruldu.

Deniz GYO, Başakşehir'deki 13 bağımsız bölümü 15.3 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO portföyünde yer alan İstanbul Başakşehir Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 13 adet bağımsız bölüm 15 milyon 340 bin TL'ye satıldı.

Deniz GYO 2021 yılı için DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Deniz GYO'nun 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporların denetlemesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Deniz GYO'dan 6.3 milyon TL'lik bağımsız bölüm satışı!

Deniz GYO'nun Başakşehir Hoşdere'de bulunan projede toplam 5 milyon 180 bin 200 TL ekspertiz değeri olan E Blok içerisinde yer alan 1 nolu bağımsız bölüm 6 milyon 372 bin TL tutarında bedel ile satıldı.

Deniz GYO 2021 hesap yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Deniz GYO, 2021 yılı hesap dönemindeki düzenlenecek mali tablolarının bağımsız denetimi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. denetim firması ile Bağımsız Denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verdi.

Deniz GYO Bahçeşehir AVM'de 2 bağımsız bölüm 6 milyon TL'ye satıldı!

Deniz GYO'nun Başakşehir'de bulunan ana gayrimenkulde konumlu, toplam KDV dahil 5 milyon 156 bin TL ekspertiz değeri olan E Blok içerisinde yer alan 4 ve 5 nolu bağımsız bölümler KDV dahil 6 milyon 18 bin TL tutarında bedel ile satışı yapıldı. 

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dokgöz tarafından kuruldu.

Fadıl Akgündüz yönetimindeki deniz taksiler çürüyor!

İstanbul'daki deniz taksi projesinde amaca ulaşılamadı. Projenin başında yer alan Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Alphan Manas, "2012 yılında deniz taksi operasyonunu Fadıl Akgündüz'e devrettik. Fadıl bey döneminde operasyon durdu" diye konuştu.

Deniz Dokgöz biyografisi Haberi

Deniz Dokgöz biyografisi

Deniz Dokgöz kimdir?


Deniz Dokgöz, 1976 yılında Çorum'da doğdu. 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 1999-2002 yılları arasında yüksek lisansını İYTE'de tamamladı. 2002 yılından itibaren Dokuz Eylül Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışmakta ve doktora çalışmalarına devam etmekte. 2004 yılında Ferhat Hacıalibeyoğlu ve Orhan Ersan ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. 2004 yılından itibaren katıldıkları Ulusal mimari proje yarışmalarında çeşitli ödülleri bulunmaktadır.



Deniz Dokgöz ve İKİARTIBİR Mimarlık projeleri!


2012 - Yeniev Konutları Manisa

2012 - Manisa Apart

2012 - Alaşehir Meydan Önerisi

2012 - Esentürk Evi

2012 - Ödemiş Otogar Binası

2012 - Ödemiş Belediye Hizmet Binası

2011 - Bornova Verapol Konut Projesi

2011 - Denizli N.H Evi

2010 - Alaçatı Konut Projesi

2010 - Lunapark Konut Önerisi 2

2010 - Lunapark Konut Önerisi 1

2009...