28 / 04 / 2024

Deniz Feneri Açe cami projesi

Deniz Feneri Açe cami projesi

Deniz Feneri İletişim Koordinatörü Recep Koçak, Bağcılar’daki İnanç ve Medeniyetimizde İnsana Saygı ve İyilik Hareketi söyleşisinde "Endonezya Açe’de yıkılan 500 yıllık ecdat camisini Deniz Feneri olarak yeniden inşa ettik.” dedi.

Deniz yoluna 2053'e kadar 21,6 milyar dolarlık yeni yatırım yapılacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye, deniz ticaretinden aldığı payı artırmak için Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi planlarken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yapacak.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

İŞKUR talep yağıyor! İşverenler İŞKUR’un kapısını aşındırıyor! 127 bin personel açığı var! Hemen bakın!

İŞKUR’a çeşitli pozisyonlarda açılan personel açığını kapatmaya çalışıyor. Ancak 127 bin personel boşluğu var. İşte detaylar!

Çinli analistten boğa vurgusu! BTC 2023 sonunda bu kadar olacak!

Kripto para hizmetleri sağlayıcısı Matrixport Çarşamba günü yayınladığı bir araştırma raporunda, yılın bu erken dönemindeki üstün performansın Bitcoin fiyatı için boğa eğilimi anlamına geldiğini söyledi.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Migros'ta indirim furyası koptu! Yüzde 30 indirimle salça fiyatları dibi gördü! 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros Market dev indirim kampanyasını duyurdu. Migros'ta salça çeşitleri yüzde 30 indirimle satışa çıkarıldı. Peki Migros'ta salça fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros yüzde 30 indirimi patlattı! Salça fiyatları dip yaptı! 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros Marketten tüketicileri sevindirecek indirim. Migros'ta salça çeşitleri yüzde 30 indirimle satışa sunuldu. Peki Migros'ta salça fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Deniz GYO Bahçeşehir Çarşı'nın değeri belli oldu!

Deniz GYO'nun Hoşdere'de yer alan gayrimenkullerinin KDV hariç pazar değeri 74 milyon 630 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil pazar değeri 88 milyon 63 bin 400 TL oldu. 

Deniz Feneri Derneği'nin İdlib'de yaptığı 900 briket eve aileler yerleşiyor!

Deniz Feneri Derneğinin İdlib'de savaş mağduru aileler için hayata geçirdiği briket evler tamamlandı.

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi Başakşehir 2.Kısım 3.Cadde AVM"deki 42 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

Deniz GYO Bahçeşehir AVM'de 2 bağımsız bölüm 6 milyon TL'ye satıldı!

Deniz GYO'nun Başakşehir'de bulunan ana gayrimenkulde konumlu, toplam KDV dahil 5 milyon 156 bin TL ekspertiz değeri olan E Blok içerisinde yer alan 4 ve 5 nolu bağımsız bölümler KDV dahil 6 milyon 18 bin TL tutarında bedel ile satışı yapıldı. 

Özcan Deniz: Feyza Aktan evimi gasp etti!

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında ev krizi yaşanıyor. Deniz'in iddiasına göre; Aktan, boşanma sonrasında Deniz'in Sarıyer'deki evinden ayrılmadı.

Deniz Feneri Açe cami projesi Haberi

Deniz Feneri Açe cami projesi
Bağcılar’da düzenlenen “İnanç ve Medeniyetimizde İnsana Saygı ve İyilik Hareketi” konulu söyleşide konuşan Deniz Feneri İletişim Koordinatörü Recep Koçak da hizmet yolunda suikasta uğrasalar da ayakta kalmayı bildiklerini aktardı. 63 ülkede yardım faaliyeti gerçekleştirdiklerini kaydeden Koçak, depremde hasar gören Pakistan’a, maddi ve manevi yardımda bulunduklarını kaydetti. 1996’da başlayan iyilik yolculuğunun devam ettiğini belirten Koçak, “Deniz Feneri olarak Etiyopya’ya 700 bin dolarlık yardımda bulunduk. Nerede ‘imdat’ diyen varsa yardıma koşuyoruz.” diye konuştu.  İHH’nın teklifiyle İslam İşbirliği Teşkilatı’nın 2013’ten itibaren Ramazan’da yetim sofraları kurduklarını aktaran Koçak, “Bu yıl 30 ülkede ramazan faaliyeti yaptık. Yardımlarda bulunduk. 15 ülkede heyetimiz var. Halkımızdan aldığımız emaneti Balkanlar’dan Afrika’ya kadar yerine ulaştırdık. Açe’de yıkılan 500 yıllık ecdat camisini Deniz Feneri olarak yeniden inşa ettik.”...