15 / 05 / 2024

Deniz Gayrimenkul sermaye

Deniz Gayrimenkul sermaye

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul yatırım Ortaklığı A.Ş. yarıyıl faaliyet raporunu yayınladı.

Fethiye Deniz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fethiye Deniz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fethiye Deniz tarafından kuruldu. 

Deva Deniz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deva Deniz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Deva Deniz Köylü tarafından kuruldu.

Ezel Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ezel Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Kumlu tarafından kuruldu.

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu! 

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kadıoğlu, Deniz Baş ve Serhat İkiz ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sermaye iradı istisnası 2022!

Gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelirler istisnanın altında kalırsa vergiden muaf olunuyor. Peki, gayrimenkul sermaye iradı istisnası 2022 ne kadar?

Adese Gayrimenkul sermaye artırımından 126.1 milyon TL fon elde etti!

Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., sermaye artırımı kapsamında elde edilen net 126 milyon 108 bin 250 TL fonun, kullanım yerlerini açıkladı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul, sermaye artırımından 1.5 milyon dolarlık fon elde etti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanımına ilişkin revize raporu yayınlandı. 

Gayrimenkul sermaye iratlarında indirim hakkı var mı?

Gelir Vergisi Kanunu’nun 89. maddesinde mükelleflere bazı harcamalarını beyanname üzerinden düşme hakkı tanınıyor. Peki gayrimenkul sermaye iratlarında indirim hakkı bulunuyor mu?

Gayrimenkul sermaye iradı 2021!

Temettü gelirleri, iş yeri kira gelirleri veya birden fazla işverenden kazanılan ücret gelirleri gibi menkul ve gayrimenkul sermaye iratlarının beyan edilmesi için kullanılan sınır tutarı 2021 yılında arttı. İşte gayrimenkul sermaye iradı 2021...

Deniz GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, kayıtlı sermaye tavanı dahilinde 50 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 200 oranında nakden artırılarak, 150 milyon TL'ye çıkarılması için başvuru yapacak...

GSD Denizcilik Gayrimenkul sermaye tavanı geçerlilik süresini 2024 yılına uzattı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin mevcut kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 2019 yılında doldu. Şirket, kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2024 yılı sonuna kadar uzatacak...

Gayrimenkul sermaye iratları için beyanname dönemi!

2019 yılında elde edilen beyana tabi gayrimenkul sermaye iratları, 2020 yılı Mart ayının sonuna kadar beyan edilmesi gerekmektedir. Tahakkuk eden gelir vergisi, 2020 yılının Mart ve Temmuz aylarında iki eşit taksitte ödenecektir.

GSD Denizcilik Gayrimenkul sermaye tavanı geçerlilik süresini uzatıyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin mevcut kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 2019 yılında doldu. Şirket, 250 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının, geçerlilik süresinin 2024 yılı sonuna kadar uzatacak...

Deniz Gayrimenkul sermaye Haberi

Deniz Gayrimenkul sermaye

Deniz Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


01/01/2014 - 30/06/2014  döneminine ait faaliyet raporumuz  ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.       


Dosya için