28 / 07 / 2024

Deniz Gayrimenkul varlıkları

Deniz Gayrimenkul varlıkları

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Eryaman'da Metrokent Konsept Mağaza'yı aldı.

Yüksek servet sahiplerinin varlıklarının büyük kısmı gayrimenkulde! 

Satılık ve kiralık konutlarda fiyat yükselişleri henüz devam ederken, konut ve gayrimenkul yatırımının şimdi mantıklı olup olmadığı araştırılıyor. Peki yüksek servet sahibi kişilerin varlıkları hangi yatırım araçlarında? İşte detaylar...

Evergrande, varlıklarını satacak mı?

Çinli dev gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande, nakit darboğazında kaldı. Haftalardır gündemden düşmeyen şirket, bu sefer de varlıklarının satışı iddiasıyla gündemde.

Milyonerlerin gayrimenkul varlıkları 418,3 trilyon oldu!

Credit Suisse tarafından yayınlanan yeni bir rapordaki verilerde, Kovid-19 pandemisi sürecinde 5 milyon kişi milyoner oldu. Kişilerin gayrimenkul varlıklarının toplam değeri 418,3 trilyonu buldu.

Lübnan Merkez Bankası Başkanı'nın gayrimenkul varlıkları donduruldu!

Lübnan yargısı, Merkez Bankası Başkanı Riyad Selame'nin gayrimenkul varlıklarını geçici olarak dondurdu.

Kamaç Gayrimenkul Varlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kamaç Gayrimenkul Varlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fındık tarafından kuruldu.

Korunması Gerekli Kültür ve Tabiat Varlıkları yönetmeliğinde değişiklik!

Korunması Gerekli Taşınır Kültür ve Tabiat Varlıklarının Yurt Dışına Çıkarılması ve Yurda Sokulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31121 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği Kapsamındaki Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ!

Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği Kapsamındaki Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31024 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Küresel piyasalardaki iyimserlik Türk lirası varlıkları destekliyor!

Azalan jeopolitik riskler ve ABD ile Çin arasında ticaret anlaşmasının sağlanmasına paralel artan risk iştahı Türk lirası varlıkları desteklerken, pay piyasalarını rekor seviyelere taşıdı.

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Metin Ergöl tarafından kuruldu.

Merkez Bankası'nın rezerv varlıkları ağustosta arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının resmi rezerv varlıkları, ağustos ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 2,2 artarak 101,6 milyar dolara ulaştı.

Hangi varlıkların mirasçıya geçiş garantisi yok?

Mirasçılar ölen kişinin malvarlığını paylaşır. Nakit olsun, hisse senedi vb. menkul kıymet olsun, bina, arsa, tarla gibi taşınmaz olsun, tümü mirasçılara payları oranında pay ediliyor. Peki hangi varlıkların mirasçıya geçiş garantisi yok?

Kültür varlıklarını koruma yüksek kurulu ilke kararı!

Kültür varlıklarını koruma yüksek kurulu ilke kararı 21 Ağustos 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ahmet Ahlatçı: Gayrimenkul varlığında en az yüzde 60 kira geliri almak lazım!

Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı ile hem piyasalar hemde ekonomik kriz üzerine konuştu. Ahlatçı, "Gayrimenkul varlığından en az yüzde 60 kira geliri almak lazım" dedi. 

Deniz Gayrimenkul varlıkları Haberi

Deniz Gayrimenkul varlıkları

Deniz Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Toplam 26 adet bağımsız bölümünün olduğu ve Şirketimizin 25 adet bağımsız bölümüne sahip olduğu, Ankara ili Etimesgut Eryaman Mah. 46480 ada 1 parselde  "Metrokent Konsept Mağaza"  olarak adlandırılan  C Blokta yer alan Zemin Kat 1 no.lu bağımsız bölüm, söz konusu bloğun tamamının bir bütün olarak kiraya verilebilmesi amacıyla, peşin olarak 200.000,-TL bedelle ilişkili taraf tüzel kişi DenizBank A.Ş.'den satın alınarak Şirketimiz portföyüne dahil edilmiştir.


Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...