29 / 04 / 2024

Deniz İstanbul peşinat oranı

Deniz İstanbul peşinat oranı

Keleşoğlu Holding’in Beylikdüzü Yakuplu sahil’de hayata geçirdiği Deniz İstanbul'da yüzde 25 peşinat 120 ay vadeyle ev sahibi olunabiliyor..

Qadraj Gözdağı Pendik projesinde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı! Oturumlar bu ay sonu başlıyor!

İstanbul’un en özel lokasyonlarından biri olan Pendik Gözdağı'nda yükselen Qadraj Gözdağı projesinde konut sahibi olmak isteyenler için 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'ni satışa çıkardı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinden yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Bu Hayat konut projesinde yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı!

Ortak Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Bu Hayat evlerinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan konutlarda  yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı sağlanıyor.

TOKİ, 11 ildeki 69 adet arsayı satıyor! İstanbul, İzmir, Ankara da var! Yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatıyla!

TOKİ aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de yer aldığı 11 ildeki 69 adet arsayı yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatı ile satıyor. İşte ayrıntılar...

Mesa Panorama Maltepe'de peşinat 2024'e ertelendi! 

54 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul'un Anadolu yakasında hayata geçirdiği Mesa Panorama Maltepe projesinde yüzde 7 indirime ek olarak bir de peşinatı 2024 yılına erteleme kampanyası başladı.

İstanbul'da yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade fırsatıyla 20 iş yeri satılıyor! Bakanlık fiyatları açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul'un Zeytinburnu, Kartal ve Güngören ilçelerinde yer alan 20 adet iş yerini KDV'den muaf ve yüzde 40 peşinat, 60 ay vade imkanıyla satıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanı! Tarih açıklandı, kaçırmayın!

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 adet konutu açık artırma ile satışa sunuyor. Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanını kaçırmayın. İşte ayrıntılar...

Pasifik GYO Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsa için 279.2 milyon TL peşinat ödedi!

Pasifik GYO, İstanbul Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi'ndeki arsa için satış sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında 279 milyon 250 bin TL peşinat ödendi. 

Cer İstanbul'da yüzde 10 peşinat 50 ay 0 faiz!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markası Ege Yapı, Emlak Konut GYO güvencesiyle Tarihi Yarımada’da hayata geçirdiği Cer İstanbul projesinde sunduğu fırsatlarla ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat, 120 ay 0,69 oran veya 50 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Soyak Konforia'da peşinat 4 taksitte ödeniyor!

Soyak Konforia'da peşinat 4 taksitte ödeniyor. Hemen teslim edilen proje Soyak Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükseliyor.

Aydosland İstanbul'da yüzde 10 peşinat avantajı!

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veren Aydosland İstanbul'da yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor. Projede fiyatlar 258 bin 744 TL'den başlıyor..

3. İstanbul Başakşehir'de yüzde 1 peşinat fırsatı!

Başakşehir'de Asaf İş Adi Ortaklığı ile hayata geçirilen 3. İstanbul Başakşehir projesinde yüzde 1 peşinat fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 403 bin TL'den başlıyor..

Deniz İstanbul peşinat oranı Haberi

Deniz İstanbul peşinat oranı
Denizİstanbul projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Keleşoğlu Holding’in denizle iç içe bir yaşam vaat ettiği Denizİstanbul sahil kasabası, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Beylikdüzü Yakuplu sahil’de yeşil ile mavinin buluştuğu bir ortamda hayata geçiyor. 


Denizİstanbul, hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenlere lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor. Hayata geçirdiği birçok sembol projede sektörün en çok kazandıran firmalarından olan Keleşoğlu Holding, Denizİstanbul’da yüzde 25 peşinat 120 ay yüzde 0,70 veya 60 ay yüzde 0,42 faiz oranları ile iki farklı ödeme seçeneği sunuyor. 


DENİZİSTANBULDA YAŞAMAK İÇİN 12 NEDEN

1.200 dönüm alan üzerinde tamamı denize cephe ve marinaya komşu 4.619 konut ve 330  villadan oluşan Denizİstanbul, 135 bin metrekare akarsu yüzeyine sahip. Kişi başına...